eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Θα μας απαντήσει κάποιος; Σήμερα 05-Αυγούστου-2014 ποιος είναι Δήμαρχος στον Δήμο Ερμιονίδας ;;;

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κ. ΚΑΜΙΖΗ
<< ...Και στο τέλος αναφέρει, εσεις ως δήμαρχος και νόμιμος εκπρόσωπος των κατοίκων  του δήμου Ερμιονίδας θα εξακολουθήσετε να αδιαφορείτε στην προτασή μου για αληθή επιστολή διερεύνηση του θέματος...



...Αυτό όποιος το διαβάσει <ας ευχηθούμε όλοι να μην πάθει εγκεφαλικό!>>

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους



Θα μας απαντήσει κάποιος σήμερα:05-Αυγούστου-2014 ποιος είναι δήμαρχος στον δήμο Ερμιονίδας λόγω λήξεως ημερομηνίας παραίτησης του απερχόμενου/παραιτούμενου δημάρχου του δήμου Ερμιονίδας προς τον γενικό γραμματέα κύριο Διδασκάλου.Η οποία παραίτηση δεν έγινε αποδεκτή !!! και ο παραιτούμενος δήμαρχος παρέμεινε αναγκαστικά ,ένα μήνα επιπλέον  επικαλούμενος το άρθρο του καταστατικού χάρτη του Ελληνικού Κράτους που ανήκουμε όλοι οι Ελληνες πολίτες.Και αυτός ο καταστατικός χάρτης λέγεται κοινώς<ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ .>
 


Εκτός και εάν αναιρέθηκαν όλα, και όλα βαίνουν καλώς, με παραμονή του παραιτούμενου δημάρχου του δήμου Ερμιονίδας για άλλες είκοσι πέντε μέρες μέχρι την :01ην-Σεπτέμβρη2014 για  να υποδεχθεί τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο της: 25Μαίου2014 κύριο Δημ.Σφυρή.(Διότι τότε θα έχουμε και άλλη ονοματοδοσία=απερχόμενος/παραιτούμενος/παραμένοντας δήμαρχος του δήμου Ερμιονίδας).Για να ξέρουμε τι γράφουμε και σε ποιόν  απευθυνόμαστε!!!!!!!! 
Διότι εγώ προσωπικά έχω  μια μεγάλη απορία και θα πρέπει ,επιτέλους να μου την εξηγήσει κάποιος από τους συμβούλους της δημαρχεύουσας παράταξης (της πιπι σερ) του δήμου Ερμιονίδας.Γιατί η απορία μου και η αγανακτησή μου με αυτά που διάβασα ,όπως πιστεύω και οι συμπα τριώτες-σσες μου είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό...


...

 
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ :01ηςΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ 114/2014 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ:22*ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ +ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΔΥΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.Α.ΚΕΛΕΠΕΤΤΖΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!!!.
 

Στα πρακτικά που διάβασε ο  πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Ερμιονίδας κ. Λάμπρου Αναστάσιος διάβασε έγγραφο του ομότιμου καθηγητή γεωχημείας και γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Α.Κελεπερτζή με αρ.εισερχομένου πρωτοκόλλου:2811.27/2/2014 δείτε εδώ


Ολοι μας διαβάζουμε ο κύριος Α. Κελεπερτζής είχε στείλει πρόταση πριν το καλοκαιρι του2013 για επιστη μονική έρευνα αφου πρώτα είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας και  την ένδειξη ευαισθητοποίη σας για το θέμα.Ερευνα χωματερή,βαρέα μέταλλα από μεταλλεύματα βιολογική ιλύς σε μέταλλα και συνεχίζει ο ανθρωπος να εκφράζει την απορία του που έχει περάσει ένας χρόνος και προσπα θειά  μου για επικοινωνία απάντηση στο εγγραφόμου απέβη άκαρπη λόγω εσκεμμένης??? Αδιαφορίας σας ή αγνοώντας τον καθηγητή Πανεπιστημίου.Οποίος αναφέρει ότι το πανεπιστήμιο σχεδιάζει να κάνει μελέτες γύρω από το θέμα. Μάλιστα ο κύριος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών:

 ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥ κ.ΠΑΥΛΟΥ ΔΑΓΡΕ(ΕΥΓΕ ΑΚΗ ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ) γιατί το σωματείο που είναι πρόεδρος ο κύριος Παύλος Δαγρές έχει εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον πάνω στο θέμα της μόλυνσης. 

Και στο τέλος αναφέρει, εσεις ως δήμαρχος και νόμιμος εκπρόσωπος των κατοίκων  του δήμου Ερμιονίδας θα εξακολουθήσετε να αδιαφορείτε στην προτασή μου για αληθή επιστολή διερεύνηση του θέματος.

Εγώ ερωτώ αυτό όποιος το διαβάσει <ας ευχηθούμε όλοι να μην πάθει εγκεφαλικό!!!!!!!!!!>Γιατί από πότε έπεσε η πρώτη καταγγελία με μήνυση?????Σας ενημερώνω από τη:11ης του Γεννάρη 2011 για την προστασία του περιβάλλοντος από μόλυνση!!!.Από πότε αρχισαν οι πρώτες γκρίνιες μέσα στην τότε παραταξή μας(Π.Π.Σ.ΕΡ)για τα χύμα σκουπίδια στη χωματερή στον <ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ> Στις:12δεκεμβρίου του2011 εγινε η σκληρή κόντρα και η απομακρυνσή μας  από την  πιπισερ για τη κατάσταση που ερχότανε φούλ ολοταχώς για σκουπιδομαχαλοποίησης της Ερμιονίδας.Μήν μου πείτε ότι εμεις απαντήσαμε για οικονομικούς λόγους δεν μπορέσαμε όταν βάζετε μπροστά τους ευεργέτες του δήμου Ερμιονίδας τι προστατεύετε??????.Πως θα αντιδράσετε όλοι οι παραμένοντες σύμβουλοι της δημαρχεύουσας παράταξης του δήμου Ερμιονίδας .Θα συνεχίσετε να αναμασάτε την καραμέλα<ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!!!! Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΑΝΑΛΟΓΑ!!!!!!.
Από δικαιολογίες βρήκατε πολλές για να αποφύγετε την σκόπελο και η πρώτη ήταν το ροκάνισμα του χρόνου και μια ευκαιρία που δόθηκε για κάτι καλύτερο το χάσατε.
 

Ερωτώ?? μήπως προκαταβολικά θεωρείτε ότι είσαστε υπεύθυνοι και δεν έχετε το θάρος να το πείτε και στρουθοκαμηλίζετε????

Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών ρωτά τον δήμαρχο Ερμιονίδας<απέβη άκαρπη λόγω εσκεμμένης?Αδιαφορίας σας ή αγνοώντας τον καθηγητή κ.λ.π.)

Τώρα τι λένε: ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ή  ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ??????
Ο κόσμος ας σας κρίνει.
 
Εγώ θέλω να ρωτήσω τα φιλικά προσκείμενα μπλόγκς αυτής της πολιτικής θα συνεχίσουν να κανακεύουν όλους αυτούς της δημαρχεύουσας παράταξης???

 
Γιατί προκαταβολικα θέλω να τους επισημάνω και σε όσους δεν το γνωρίζουν για την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης:



ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:ΟΔΗΓΙΑ 2008/98  ΑΡΘΡΟ 13=

Στο αρθρο 13 της οδηγίας 2008/98 στο οποίο επιγράφεται<Προστασία της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος ορίζει:Τα κράτη μέλη λαμβάνουν τα αναγκαία μέτρα για να εξασφαλίζουν ότι η διαχείριση των αποβλήτων πραγματοποιείται χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ανθρώπινη υγεία και χωρίς να βλάπτεται το περιβάλλον και  ιδίως :α) χωρίς να δημιουργείται κίνδυνος για το νερό,τον αέρα ή το έδαφος ούτε για την πανίδα και την χλωρίδα.
β) χωρις να  προκαλείται ,οχλησση από θόρυβο ή οσμές και
γ) χωρίς να επηρεάζεται δυσμενώς το τοπίο ή οι τοποθεσίες ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος!!!!!!!!.κ.λ.π-κ.λ.π.κ.λ.π
ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΙΣΤΕΣ :ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ?????
 

Το χειρότερο  για ρωτήστε κάποιον Ελληνα που δουλεύει στο εξωτερικό τι συμβαίνει όταν προκαλέσει μόλυνση περιβάλλοντος ,έστω και αν είναι Έλληνας πολίτης!!!!! Τότε γιατί γίνατε μέλη της:ΕΛΜΕΠΑ η ΕΛΜΕΠΑ μιλάει για προστασία περιβάλλοντος για φωνάχτε κύριο Μητσάκο να σας κάνει μερικά μαθήματα προστασίας περιβάλλοντος !!!!!.
 

Τελειώντας επειδή έχει σηκωθεί κάποιο αρθρο του νεοεκλεγέντα συμβούλου Α. Αντωνόπουλου στον δήμο Ερμιονίδας και μιλάει για συνταξιούχους αιρετούς και για κωλοτούμπες να κάνει ο νέος δήμαρχος για τα απορρίμματα.

Εγώ να του πώ του κ. Α. Αντωνόπουλου τα χρόνια 1998-2006 όταν ήταν σύμβουλος του δημοτικού συμβουλίου του καποδιστριακού δήμου Κρανιδίου πόσους κάδους ανακύκλωσης και κάδους οικογενειακής κομοστοποίησης φέρανε στον δήμο ,αφου ήδη είχατε τελειοποιήσει  τις γνώσεις σας σε πανεπιστήμιο της Γερμανίας, που οι νόμοι της Γερμανίας ήσαν αυστηροί προ πολλών ετών που τους γνωρίζαμε πριν το 1975 από τις επιθεωρήσεις που μας κάνανε!!!!!!

Αρα λοιπόν δεν είσαι νεοεκλεγείς διότι υπήρξε και συνέχεια σας στο δήμο Ερμιονίδας από το 2010  και εντεύθεν.Αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που αναφέρει για συνταξιούχους αιρετούς.

Ερωτώ απ'ευθείας θα ήθελε να μοιάσει του συνταξιούχου αιρετού που το  μέρος του έλαμπε και ήταν πεντακάθαρο και δεν υπήρχε δρόμος χωρίς άσφαλτο ,είτε αγροτικός είτε κοινοτικός και τώρα ρημάξανε όλα!!!! 

Σχεδόν κε. Α. Αντωνόπουλε μαζί την ίδια θητεία κάνατε το μέρος του αιρετού έκανε μπαμ και το μέρος το δικός σου μαύρο και σκοτεινο.Γι΄αυτο ζήτησέ του δημόσια συγγνώμη!!!!Εκτός και εάν κάποιος σου το υπαγόρευσε ή θέλεις κάτι να μας πείς και δεν μπορείς να μας το επιβάλεις .

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΤΕ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ





Σταύρος. Α. Γεωργίου/ΦΟΥΡΝΟΙ.