eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ

<<Φεύγοντας μην  ξεχάσεις ν΄ αφήσεις τα κλειδιά στην πόρτα και να πάρεις τις φωτογραφίες με το καμίνι στον Σταυρό  Διδύμων για ενθύμιο....>>

Γραάφει ο Σταύρος Γεωργίου
Κάτι θα πρέπει να συμβαίνει από αυτά που διαβάσαμε,απο το φιλικά προσκείμενο μπλό γκς προς τον απερχόμενο/παραιτούμενο δήμαρχο του δήμου Ερμιονίδας.

Ευχαριστούσε ο απερχόμενος/παραιτούμενος όλους αυτούς τους εθελοντές που συμμετείχαν στην απομάκρυνσην των απορριμμάτων γύρω από τους κάδους και τους  φούλ κάδους σε άλλα σημεία απόμακρα από τα κεντρικά σημεία.

Καθώς επίσης και για την συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών για να μειωθεί ο όγκος των απορριμμάτων ,για να φεύγουν περισσότερα για την Φυλής.Και έτσι να μειωθεί και ο κίνδυνος για την υγεία των κατοίκων!!!!!!!!!!. Όπως η νέα δημοτική αρχή του δήμου Ερμιονίδας, να έχει λιγότερα προβλήματα που θα παραλά βει την διοίκηση του δήμου Ερμιονίδας.
Αυτά καταλάβαμε όσοι διαβάσαμε τις ανακοινώσεις/ευχαριστίες  και μας δημιουργηθή κανε ορισμένες απορίες,για να μην πω καχυποψίες!!!!

 
α)Γιατί τώρα πριν δεκαπέντε μέρες,πρίν φύγετε από τον δήμο Ερμιονίδας ,εφ'όσον λήγει σύμφωνα με την παραιτησή σας, ο χρόνος δημαρχίας σας στον δήμο Ερμιονίδας κάνατε δηλώσεις ευχαριστιών στους εθελοντές ,<ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ     ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  ΠΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΕΣ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΛΑ-ΔΥΣΟΣΜΙΑ????>   Καταλάβατε τι κάνατε:ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ  ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΜΑΧΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑΜΜΕΝΑ!!!!! Και έχετε το θράσος να λέτε ευχαριστώ!!!!!

 
β)Παλιά είχατε στείλει στους προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων,και προέδρους των τοπικών κοινοτήτων φιρμάνι ,να ορίσουν χώρους που θα βάζουν προσωρινά τα απορρίμματά τους και όλοι οι κύριοι το φιρμάνι σας το επέστρεψαν πίσω με τον πρώτο ταχυδρομείο που ούτε το παρέλαβαν!!!!!!!


Και τώρα οι εθελοντές τα μετέφεραν εκει  που να μην  ενοχλούν.Ετσι ουσιαστικά πετύχατε το δικό σας, χάρη της ευαισθησίας τους και εσείς νιώθετε ευχαριστημένος. Και τα απορρίμματα έφυγαν, οι κάδοι παρέμειναν άδειοι και άπλυτοι να βρομοκοπάνε από δυσοσμία και επικινδυνότητα για την υγεία των κατοίκων του δήμου Ερμιονίδας.Π.χ ο χώρος μπροστά από το λιμεναρχείο της Ερμιόνης που την περασμένη Πέμπτη επισκεπτόμενος εγώ προσωπικά καθώς και οι κάτοικοι τη λαϊκή αγορά  κρατάγαμε τη μύτη μας κλειστή!!!

Σας ερωτώ που είναι το αυ τοκίνητο που γράφει <πλύσιμο κάδων>?????,σας ξαναρωτώ εάν το επισκευάσατε????σε αυτά τα τριάμισι χρόνια της δημαρχίας σας ,στον δήμο Ερμιονίδας???? Μην μου πείτε ότι δεν επισκευάζετε γιατί είναι η αντλία σπασμένη ή κοστίζει πολλά λεπτά,γιατί θα έπρεπε να είχατε μεριμνήσει να  το αντικαταστήσετε με καινούριο όχημα εφ'όσον μας δηλώνετε ότι έχετε περιβαλλοντολογικές ευαισθησίες.Και εάν είχατε περιβαλλοντολογικές ευαισθησίες,θα έπρεπε να είχατε σηκωθεί και να φεύγατε .Διότι εσείς προσωπικά φτάσατε την Ερμιονίδα σε αυτά τα χάλια με τους άμεσα βοηθούς σας στο θέμα της καθαριότητας.
γ)Στο συμβούλιο που έγινε για την χωροθέτηση που θα γίνει η εγκατάσταση των μηχανημάτων για Ανακύκλωση-Κομποστοποίηση και Κ.Δ.Α.Υ, η επιτροπή που εσείς ορίσατε με τον αντιδήμαρχο καθαριότητος συνεπικουρούμενο από τον αντιδήμαρχο, μας ανάφεραν αμφότεροι, ότι χώρος< ΓΙΟΚ >!!!!!!.Ολόκληρη Ερμιονίδα, δεν υπάρχει τίποτα?????.  Τόσο βραχυκύκλωμα υπάρχει στο θέμα αυτό?????
δ)Οσο για το θέμα της ανακύκλωσης τώρα το θυμηθήκατε?????? . 


Όταν πρωτοξεκίνησε η ανακύκλωση με τους σαράντα κάδους ,άρχισε κάτι να γίνεται στον ορίζοντα της Ερμιονίδας και ξαφνικά μετά από τρεις μήνες αυτόματα έγινε κοιλιά στην ανακύκλωση με παταγώδη αποτυχία !!!!

Πού οφείλεται αυτό το φαινόμενο?????. Μήπως στις κοκκορομαχίες σας; γιατί εδώ δεν ήταν μία π.χ. ότι φταίνε οι προηγούμενοι, ήταν και άλλοι με τα ανώτερα κλιμάκια που τους απαξιώσατε .

Και το αποτέλεσμα να την πληρώσει όλη η Ερμιονίδα όπως:υπερχωματερή στον χώρο του δεματοποιητή στη θέση< ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥ  ΜΑ> και στον<  ΚΑΜΠΟ-ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ>εκτός από τα θαμμένα.
ε)Οσο αφορά για την υπερχωματερή στον ΣΤΑΥΡΟ- ΔΙΔΥΜΑ αντιδράσατε για να τεθεί ο δήμος Ερμιονίδας σε έκτακτη ανάγκη το οποίο θα ήταν σε καλό για τον δήμο Ερμιονίδας με αποτέλεσμα όλα τα δυσάρεστα γεγονότα όπως φωτιές.Και το αξιοπερίεργο είναι από ότι βλέπουμε στις πρόσφατες  φωτογραφίες από το μπλόγκς γνωστού πατριώτη μας ,ειδικά στο βορινό σκουπιδοχωματόβουνο που έχει μετατραπεί σε καμίνι, οι μπούκες του καμινιού τώρα έχουν γίνει πέντε!!!! που σημαίνει ότι το καμίνι δουλεύει στο φούλ!!!Δεν θα έπρεπε να υπαρχει κάποιος φύλακας ,μην τυχόν και τύχει τίπο τα και έχουμε απρόβλεπτα γεγονότα;Το δυτικό σκουπιδοχωματοκάμινο η μπούκα  του από ότι βλέπουμε παραμένει μία.Λίγη επιστασία χρειάζεται για λόγους ασφάλειας.Και όλα αυτά δημιουργηθήκανε επι δική σας δημαρχίας στο δήμο Ερμιονίδας. 


Φεύγοντας μην  ξεχάσεις ν΄ αφήσεις τα κλειδιά στην πόρτα και να πάρεις τις φωτογραφίες με το καμίνι στον Σταυρό  Διδύμων για ενθύμιο και όχι των πολιτιστικών εκδηλώσεων, 

γιατί οι ξένοι τουρίστες  όταν φεύγουν παίρνουν μαζί τους φωτογραφίες με τις ντάνες των σκουπιδιών από τον σκουπιδομαχαλά του δήμου Ερμιονίδας, που πιστεύω ότι δεν θα ήταν έτσι ,ούτε την εποχή που την αποκαλούσαν: κάτω Ναχαγιέ.
Σταύρος.Α.Γεωργίου/Φούρνοι
Σημείωση:Φεύγοντας να πάρεις για ενθύμιο τις φωτογραφίες για δώρο.