eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2014 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
<<Να μας λογοδοτήσουν για τη γραμμή που χαράκτηκε για τα πολιτιστικά, αποκλείοντας από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις τα χωριά, όπως: 1)Φούρνοι. 2)Ηλιόκαστρο. 3)Θερμήσι. 4)Λουκαϊτι. 5)Ράδο>>

Γράφει ο Σταύρος Γεωργίου
 
Διαβάζοντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του δήμου Ερμιονίδας για το πολιτιστικό καλοκαίρι του 2014 ,και το οποίο έχω αναρτήσει για να το πληροφορηθούν, οι απανταχού συμπατριώτες: που παρακαλουθούν τα τεκταινόμενα του δήμου Ερμιονίδας και ειδικά αυτοί που διευθύνουν τα πολιτιστικά, συμπεριλαμβανομένου και των συμβούλων της απερχόμενης(πλέον ,διαλυμένης ΠιΠιΣερ) της παράταξης του απερχόμενου /παραιτούμενου δημάρχου του δήμου Ερμιονίδας.



Να μας λογοδοτήσουν  για τη  γραμμή που χαράκτηκε για τα πολιτιστικά αποκλείοντας ,από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις των χωριών όπως: 1)Φούρνοι.2)Ηλιόκαστρο.3)Θερμήσι.4)Λουκαϊτι. 5)Ράδο
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ή ΑΙΣΧΟΣ

Θα μάθουμε τον λόγο ή να υποθέσουμε εμείς πλέον το γιατί?????
Μόνο μην μας πείτε για λόγους οικονομικούς δεν υπάρχουν  χρήματα  ή ότι δεν έχουνε κάτι το ξεχωριστό να παρουσιάσουν τα συγκεκριμένα χωριά!!!!!!!!!!!


 Σε αυτή την περίπτωση ας κάνατε αντιγραφή από τα παλιά προγράμματα των δήμων :Κρανιδίου και Ερμιόνης. Έτσι είναι κύριοι απερχόμενοι αιρετοί .

Κάποιος φίλος μου είπε οι άνθρωποι είναι φλομωμένοι από την δυσοσμία των σκουπιδιών!!!!!!! Να το πιστέψω????? ή να γελάσω.Ορισμένοι αυλικοί μπλόγκερς σας εκθειάζουν για πρωτοπόρους και δημιουργούς στις εκδηλώσεις , θα μας πείτε πότε θα κάνετε εκδηλώσεις στον ΣΤΑΥΡΟ-ΔΙΔΥΜΑ  που στείλατε οριστικά επιτέλους τα σκουπίδια στην Φυλής, και σώθηκε  όλος ο δήμος Ερμιονίδας από τις υπερχωματερές και τις ντάνες των σκουπιδιών μέσα στους οικισμούς και τις πλατείες;

Πάντως πριν τις δημοτικές εκλογές της:18/25 Μαϊου, όταν ήταν κανένα μνημόσυνο ή κηδεία  τρέχατε στα αποκλεισμένα χωριά της Ερμιονίδας<ΦΟΥΡΝΟΙ-ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΝ-ΘΕΡΜΗΣΙ-ΛΟΥΚΑΪΤΙ-ΡΑΔΟ, από τις  πολιτιστικές εκδηλώσεις >τρέχατε!!!!!να συλλυπηθείτε ,για να πάρετε ψήφους.

Δεν ξέρω εάν συνεχίσετε και μετά το φούμο που φάγατε τον Μάη του 2014.

Βέβαια στο απυρόβλητο δεν έμεινε και ο
υπεύθυνος του Ν.Π.Π και παρουσιαστής των εκδηλώσεων που δεν ξαναέβαλε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ερμιονίδας γιατί δεν πρόσφερε πολλά!!! και έθεσε υποψηφιότητα για περιφερειακός σύμβουλος στην περιφέρεια Πελοποννήσου και έμεινε απ'έξω γιατί μπέρδεψε το μεταφορικό μέσο αντί για προαστικό πήρε λεωφορείο και πήγε στο σπίτι του< γκέγκε!!!! άντε γειά >.

Εάν όμως είχατε άλλη πολιτική και λέγατε στον κόσμο οτι έναν χρόνο δεν θα κάνουμε καμια εκδήλωση και τα χρήματα θα απαιτήσουμε από το κράτος να τα ξοδέψουμε για αγορά κάδων ανακύκλωσης και κάδων οικογενειακής κομποστοποίησης θα είχατε αποδείξει ότι μέσα στον πραγματικό πολιτισμό,  το βάθρο της καθαριότητας είναι και αυτό ένα από τα πιο βασικά.

Και αυτό φαίνεται από τις συνεντεύξεις που δίνετε στους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι φταίει ο δεματοποιητής στον ΣΤΑΥΡΟ-ΔΙΔΥΜΑ.

Κάνατε μια Ερμιονίδα σκουπιδομαχαλά και όπου μπορείτε βάζετε σκουπίδια χύμα ,χωρίς καμία αδεια από κάποια υπηρεσία ,χωρίς καμια περιβαντολλογική μελέτη και χωρίς καμιά πυρασφάλεια και εσείς το βιολί σας, παράσταση-θέατρο-μουσική!

Σταυρος.Α.Γεωργίου/Φούρνοι.