eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Δημήτρης Σφυρής: '' Με το αίσθημα ευθύνης που μας διακρίνει, οργανωνόμαστε από τώρα - Με συνεργασία και συλλογική προσπάθεια, συμμετέχουμε όλοι για την καλύτερη οργάνωση του Δήμου Ερμιονίδας ''

Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στο Κρανίδι η συνάντηση μεταξύ του νέου Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή, των μελών που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Συνεργασίας Ερμιονίδας (στις πρόσφατες εκλογές) καθώς και πολιτών που επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του Δήμου Ερμιονίδας, από τη νέα Δημοτική Αρχή, η οποία από 1η Σεπτέμβρη θα αναλάβει τη Διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας.

Ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Δημήτρης Σφυρής, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν στο νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου και τόνισε: <<  Με συνεργασία και συλλογική προσπάθεια, συμμετέχουμε όλοι για την καλύτερη οργάνωση του Δήμου Ερμιονίδας>>.

Στη συνέχεια, ενημέρωσε αναλυτικά για την λειτουργία του Δήμου, τις Δημοτικές Επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα που πρέπει να στελεχωθούν έτσι ώστε από 1/9/2014, ο Δήμος Ερμιονίδας να είναι αφενός μεν έτοιμος να λειτουργήσει και αφετέρου δε να καταστεί εφικτό να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα και να προταθούν λύσεις για το άμεσο προσεχές διάστημα.

Η αυθόρμητη συμμετοχή πολλών Δημοτών και η επιθυμία τους να στελεχώσουν τις επιτροπές, έδειξε την θέληση τους για προσφορά ανιδιοτελούς εργασίας με αποκλειστικό γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

<<Μέχρι να αναλάβουμε την ανάληψη των καθηκόντων μας, με το αίσθημα ευθύνης που μας διακρίνει, οργανωνόμαστε από τώρα. Θέλουμε να εφαρμόσουμε το
ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο πρόγραμμά μας και να κάνουμε πράξη όλα όσα δεσμευτήκαμε στους Δημότες, που μας έδωσαν την εντολή να οδηγήσουμε την Ερμιονίδα σε μια νέα εποχή. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Θέλουμε τους Δημότες στο πλευρό μας. Ενώνουμε όλους τους ενεργούς πολίτες της Ερμιονίδας ανεξαρτήτως από το τι ψήφισαν στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου>> υπογράμμισε ο κ. Σφυρής και πρόσθεσε:

 <<Οι Υποψήφιοι στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, με την συμβολή και των ενεργών πολιτών, αποτελούν τους πυρήνες δράσεις για την λειτουργία τους και την εφαρμογή των κατά τόπους προγραμμάτων>>.

Έπειτα από διαλογική συζήτηση και προτάσεις, στελεχώθηκαν οι εξής Επιτροπές:



Αναλυτικά οι Επιτροπές Επεξεργασίας Θεμάτων:



1.Τεχνολογίας - Πληροφορικής - Επικοινωνίας. 

2. Παιδείας – Πολιτισμού - Αθλητισμού &Νέας Γενιάς.

3. Κοινωνικής Πολιτικής - Ισότητας.

4. Γεωργίας – Αλιείας - Κτηνοτροφίας.

5. Υποδομών - Τεχνικών Θεμάτων και Έργων.

6. Περιβάλλοντος - Ποιότητας Ζωής και Πολιτικής Προστασίας.

7. Οικονομικών Θεμάτων. 

8. Τουρισμού.

9. Προγραμματισμού & Ανάπτυξης.

10. Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. 

11. Επιτροπή Διαδημοτικών Συνεργασιών. 







ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ