eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Τελείωσε η Λαϊκή αγορά της Πέμπτης 26 Ιουνίου και δεν καθαρίστηκε ο χώρος!

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και τραβηγμένες ώρες μετά το τέλος της λαϊκής αγοράς της Πέμπτης 26 Ιουνίου και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 20.00!
Το Λιμάνι της Ερμιόνης εκτός του ότι έχει κάδους ξεχειλισμένους από τ' αμάζευτα σκουπίδια, έχει γεμίσει και από τα απορρίμματα της λαϊκής αγοράς αφού κανείς από τον Δήμο δεν φρόντισε ώστε να καθαριστεί ο χώρος μετά το πέρας της λαϊκής. 
Όλα αυτά εν μέσω τουριστικής περιόδου και με τα μικρά παιδιά να παίζουν εκείνη την ώρα στον χώρο αυτό κάνοντας..
..σλάλομ ανάμεσα στα σκουπίδια, συνθέτοντας μια τριτοκοσμική εικόνα!
Τελικά όπως πληροφορηθήκαμε ο χώρος καθαρίστηκε μια ημέρα μετά δηλαδή το πρωί της Παρασκευής 27 Ιουνίου, ύστερα και από τις σφοδρές αντιδράσεις των επαγγελματιών και των πολιτών.
Μένει να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρξουν σχετικά με το θέμα των σκουπιδιών καθώς όλο και περισσότεροι πολίτες της Ερμιονίδας καθημερινά φωνάζουν πως "δεν πάει άλλο. Πρέπει να βρεθεί λύση εδώ και τώρα" μιας και τα σκουπίδια μένουν στους κάδους και πέρα από το πλήγμα που υφίσταται η Ερμιονίδα μέσα στην "καρδιά" του καλοκαιριού, εγκυμονεί σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια υγεία πολλώ μάλλον δε στις παρούσες και ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες όπως αυτές που επικράτησαν στην περιοχή το διήμερο, με τη δυσοσμία να είναι ανυπόφορη....    
ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ NEWS