eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

''Αγαπητέ Αντιπρόεδρε της Marina Ermioni SA ''

Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος
Στο site της εταιρείας που είσαι Αντιπρόεδρος το μόνο στοιχείο που υπάρχει είναι ότι κάπου 250000 € είναι οι ζημιές της μέχρι και το τέλος του 2012 και είναι πολύ φυσικό, αφού δεν ασκεί καμία δραστηριότητα να τρέφεται από το αρχικό της κεφάλαιο. Όμως ισολογισμό του 2013 δεν βγάλατε. Γιατί; Δεν θα μας πεις; Τα γραφεία της εταιρείας νομίζω είναι δίπλα σου στην Ερμιόνη και δίπλα μου.
Υπάρχει όμως και ένα έγγραφο που η αρχή του είναι η παρακάτω:

27 November 2012
PRESS RELEASE
Camper & Nicholsons to operate Ermioni Marina in Greece
Camper & Nicholsons Marinas has been appointed to operate the new Ermioni Marina,
south of Athens, which is scheduled to open for the 2014 season. The marina will
accommodate 127 yachts up to 65m in length, and will provide the high quality facilities and
service standards that visitors to a C&N marina expect.....

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, την μαρίνα της Ερμιόνης η οποία σχεδιάζεται να ανοίξει το 2014 θα την λειτουργήσει η ως άνω εταιρεία. Δηλαδή τον Νοέμβρη του 2012 δεν υπάρχει τίποτα και σε ένα χρόνο και κάτι θα είναι έτοιμη για τη σεσόν του 2014.
Ερώτηση: Μήπως μας δουλεύετε όλοι με αυτήν την επένδυση; Εσύ ως Αντιπρόεδρος δεν μπορεί, θα ξέρεις.
Για εμάς τους απέξω φαίνεται ότι δεν περπατάει το πράμα ως έχει, πιθανόν λόγω κρίσης, ή έλλειψη άμεσης πελατείας, ή δεν ξέρω τι, εσύ βέβαια ξέρεις.
Και αφού δεν περπατάει το πράμα, τώρα που ο τουρισμός αυξάνει, η εταιρεία πάει να περάσει και ένα ξενοδοχείο, μάλλον μήπως συγκινηθεί κανένα κεφάλαιο και βάλει παρά. Πού θα γίνει αυτό; Μέσα στη θάλασσα .... με πασσάλους; Γιατί λογικά πρέπει να έχει ζητηθεί πολύ μεγάλος χώρος από το Κρόθι για να χωρέσει το ξενοδοχείο.
Αντιπρόεδρος είσαι, όχι μόνο ξέρεις, αλλά συναποφασίζεις γι αυτό, γιατί τα Διοικητικά συμβούλια αποφασίζουν και όχι μόνος του ο διευθύνων σύμβουλος ή ο πρόεδρος.
Ερώτηση πρόσθετη στις προηγούμενες: Συναποφάσισες; Αλλά για να συναποφασίσεις πρέπει να έχεις απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας του ..... ανημέρωτου κατά τον κύριο Λαμπρού.

Τελικά επένδυση που θα αλλάξει την ιστορία του τόπου μας είναι αυτό, ή ................


Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος