eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Η   ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ   με αφορμή το δημοσίευμα της  Δημοτικής  Παράταξης« Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας»  την Τρίτη 18-03-2014 με τίτλο  ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΦΥΡΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ 2007-2010 ΣΤΗΝ ΟΔΟΠΟΙΪΑ
 έχει να αναφέρει τα εξής:


 Ενόψει των  Δημοτικών Εκλογών του Μαίου 2014 ,η κάθε δημοτική παράταξη που θα διεκδικήσει τη ψήφο των δημοτών του Δήμου μας  έχει κάθε δικαίωμα να αναδεικνύει το έργο της ,τις προτάσεις της και  καθετί άλλο που κατά την γνώμη των στελεχών της είναι χρήσιμο επικοινωνιακά.
 Εκείνο ,όμως,που δεν έχει δικαίωμα  να κάνει είναι η παραχάραξη της αλήθειας και της πραγματικότητας με στόχο πάντα  την παραπλάνηση της κοινής γνώμης,  προς      άγραν ψηφοφόρων .   Ετσι λοιπόν στο εν λόγω δημοσίευμα  η παράταξη του κ.Σφυρή παρουσιάζει ως έργο της την κατασκευή και ολοκλήρωση του κυκλικού κόμβου στο Κρανίδι. Όπως αναφέρει σχετικά στη λίστα με τα έργα : Κόμβος Εισόδου Κρανιδίου: 


 Το έργο όμως αυτό το χρηματοδότησε  και το εκτέλεσε η Νομαρχιακή
Αυτοδιοίκηση Αργολίδας και οι εργασίες ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν το 2010:

  Ζητούμε λοιπόν  από την Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας  να αποκαταστήσει την αλήθεια  και  να ζητήσει τουλάχιστον μία συγνώμη από τους δημότες για την ακούσια ή εκούσια παραπληροφόρησή τους. 

ΤΑΣΟΣ  ΤΟΚΑΣ
  Υποψήφιος  Δήμαρχος
  του Δήμου  Ερμιονίδας