eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

'' ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014: ΕΡΓΑ, ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ... ''

Η διαρκώς επαναλαμβανόμενη από τους υποψήφιους δημάρχους μας επίκληση της ανάγκης για την λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν την Ερμιονίδα, τείνει πλέον να χαρακτηριστεί γραφική. Και αυτό γιατί όλοι γνωρίζουμε τα συγκεκριμένα προβλήματα, μάθαμε να ζούμε με αυτά αλλά δυστυχώς στο παρελθόν δεν είδαμε συγκεκριμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις για να τα αντιμετωπίσουμε. Κατά το παρελθόν οι υποψήφιοι σημερινοί δήμαρχοι, όπως όλοι μας, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα προβλήματα αυτά. Σήμερα παρουσιάζουν τα προγράμματα τους και τις ιδέες τους. Τα προγράμματα, οι ιδέες και οι λύσεις ηχούν όμορφα στα αυτιά μας. Η θεωρία όμως απέχει πάρα πολύ από την πράξη και τα πραγματικά έργα.



Μέσα σε αυτό το εξαιρετικά δυσμενές τοπίο για την χώρα και την επαρχία μας, η λύση των προβλημάτων δεν μπορεί να γίνεται ούτε με συνθήματα, ούτε με προτάσεις. Τα λόγια περισσεύουν. Για τον επόμενο Δήμαρχο Ερμιονίδας, όποιος και να είναι αυτός, είναι ώρα για...
.... πράξεις με προγραμματισμό, συντονισμό και αγάπη για την επαρχία μας. Λύσεις για όλα τα προβλήματα υπάρχουν, λύσεις δοκιμασμένες και υλοποιήσιμες. Μπορούμε εύκολα να τις αντιγράψουμε. Αφού κάποιοι μπόρεσαν τότε μπορούμε και εμείς, απλά χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια. Η επαρχία μας χρειάζεται όραμα και προσανατολισμό. Τώρα χρειάζεται πράξεις και μάλιστα γρήγορα.

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου ... 
στο Εικονοσκόπιο