eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

Νύχτες της Μόσχας - Χορωδία Κόκκινου Στρατού

 

Σήμερα αφιερώνει ο Περικλής ένα ρώσικο παραδοσιακό τραγούδι με πολλά μηνύματα και με πίεση!!! απο την Χορωδία Κόκκινου στρατού:


<<Σήμερα θα σας διηγηθώ ένα παραμυθάκι...που έχει βγεί απ΄την ζωή του σήμερα.
 
<<Το <<διαδικτυακό μπουντρούμι>> δεν θα έχει αυτή την φορά αναστολή!!!>>

Μια νύχτα η σημερινή (όπως προβλέπουν οι μελλοντολόγοι) που προσφέρεται για σκέψεις επαναπροσδιορισμού πολιτικών και προσωπικών απόψεων - θέσων στην κοινωνία και την οικογένεια. 
Μπορεί όμως μια τέτοια Νύχτα να εξελιχθεί σε πόνο , σε αναστεναγμό , σε μίσος , σε πάθος μέχρι και να μνημονεύσουμε τον θεό της ελληνικής μυθολογίας... <<Πρίαπο>>!

Νύχτες της Μόσχας λοιπόν ...

Κατήφορησα προς το λιμάνι κι έκατσα στο καφενείο...Δίπλα  κάθισε ένας κύριος και έκανε έναν διάλογο με την παρέα του. Σας μεταφέρω παρακάτω ορισμένα απο αυτά που είπε:

Εγώ πάντως ένα ξέρω,

Η αγαπημένη αδυναμία του Ανίκητου Δημάρχου , ο μικρός Παλαιστής των επιτυχιών αυτού του άρχοντα, αυτός ο νεαρός Ανίκητος στα ΜΜΕ και την ενημέρωση , ούτε κρυφά σχολειά κάνει ούτε έκανε ποτέ, ούτε παράνομα υπόγεια έχει , ούτε ενοικιαζόμενα δωμάτια που δεν είναι δηλωμένα στον ΕΟΤ έχει , ούτε χυδαίες αναρτήσεις προκαλεί , ούτε μπαγκαζιέρες με παράνομες πινακίδες , ούτε φεγγίτες φριντιστήρια είχε στο σπίτι του ποτέ, αλλά ούτε και δικάστηκε και φυλακίστηκε για κάτι ποτέ και πολλά πολλά άλλα...
Να μου το θυμηθείτε.... αυτός ο μικρός παλαιστής των επιτυχιών δεν θα σταματήσει, θα συνεχίσει με πίεση να τα βάζει στο τραπέζι όλα αυτά και πολύ περισσότερο όταν αυτά εμπλέκονται με την πολιτική(τοπική και κεντρική).

Συνεχιζοντας ο θαμώνας είπε για άλλο θέμα:

Το χειρότερο σ΄αυτή την ζωή όμως , ο μεγαλύτερος βασανισμός , εξευτελισμός και σαδισμός για έναν άνθρωπο, έναν πατέρα στην ελληνική κοινωνία είναι: να φέρει ένα παιδί στην κοινωνία και αυτός ο καρπός που έσπειρε , αυτό το παιδί μιας οποιασδήποτε οικογένειας να μην θέλει να αντικρύσει και να κοιτάξει στα μάτια τον ίδιο του τον ΠαΤέρα, ούτε καν σε φωτογραφία...
Κι όλα αυτά λόγω της ανάρμοστης και περίεργης συμπεριφοράς ενός Πατέρα.
Αν και αυτό και άλλα δεν φέρνει έναν άνθρωπο σε περισυλλογή επαναπροσδιορισμού και επανατοποθέτησης κοινωνικής και προσωπικής, τότε υπάρχει σοβαρό θέμα αυτογνωσίας και αναζήτησης ταυτότητος αυτού του ατόμου.

-Τη λέξη κότσια την έχει πεί ο Ανίκητος Δήμαρχος και στη συνέχεια την κληρονόμησε απ΄αυτόν ο μικρός παλαιστής των επιτυχιών και  Ανίκητος του τύπου.Για να την πείς την λέξη κότσια πρέπει να τα ΄χεις αυτά....είπε κλείνοντας αυτός που καθόταν στο διπλανό τραπέζι του καφενείου στο λιμάνι..''

Το συμπέρασμα λοιπόν που έβγαλα απ΄αυτή την κουβέντα που άκουσα ήταν πως <<αν πάει το μυαλό καλά προς τα κεί>> δεν πρέπει να συνεχιστεί προς τρίτους η κουβέντα πρώτο γιατί είναι σκληρό καρύδι , δεν νικιέται και δεν λογαριάζει τίποτα ο μικρός ανίκητος της ενημέρωσης και 2ον γιατί το <<διαδικτυακό μπουντρούμι>> δεν θα έχει αυτή την φορά αναστολή!!!
Τα άλλα συμπεράσματα δικά σας...απ΄αυτό το παραμύθι.>>


ΠΕΡΙΚΛΗΣ

καλή σας ακρόαση...
(ακούστε το παράλληλα με το διάβασμα σας και αστε ελεύθερη  την σκέψη σας ακούγοντας το συναρπαστικό αυτό τραγούδι!)