eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

''Ακούσαμε τον κύριο Λαμπρου ''

Αυτό που κατάλαβα:

Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος
Τέρμα η παλιά ανύπαρκτη, όπως όλες, παράταξη του νυν Δημάρχου και δημιουργία νέας από τον ίδιο.
"Έξυπνο". Μια νέα 'παράταξη' είναι νέα, και τα στελέχη που άσκησαν και ακόμη ασκούν διοίκηση με την παλιά παράταξη, τώρα εμφανίζονται σε μια νέα ως νέοι. Έτσι δεν αισθάνονται την ανάγκη να μιλήσουν για το 4ετές έργο της παλιάς που είναι και έργο τους, γιατί πλέον η παλιά δεν τους περιέχει και δεν τους εκφράζει.
Έτσι θα μιλήσουμε για το 4ετές έργο οι ψηφοφόροι της παλιάς που δεν έχουμε βέβαια καμία σχέση με τη νέα του κυρίου Λάμπρου.
Αλλά από όλες τις νέες που εμφανίστηκαν, τα πλέον νεφελώδη ακούστηκαν από τον κύριο Λάμπρου περί συμμαχίας κλπ, κλπ.
Αυτό που διαφαίνεται είναι η διάσπαση των δημοτών σε 5 τουλάχιστον ΄παρατάξεις' όπου το 10% των ψηφοφόρων θα είναι υποψήφιοι. Επειδή όμως ο κάθε υποψήφιος έχει στενότατους συγγενής που δεν μπορούν παρά να τον ψηφίσουν και κατά μέσο όρο είναι γύρω στους 5, τότε πάνω από τους μισούς ψήφους θα πάνε με το κριτήριο της στενής συγγένειας και άγνωστο από τους υπόλοιπους το ποσοστό που θα πάει με κριτήριο το στενότατο συμφέρον. Ούτε για κομματικό συμφέρον δεν αφήσατε χώρο!
Πού θα βρείτε βρε παιδιά τόσους υποψήφιους;;;

Όσο για την ευκολία με την οποία αυτο-ορίζεται ο ιδρυτής 'παράταξης' ως υποψήφιος Δήμαρχος, το παρακάτω από την γνωστή θαυμάσια ταινία:
"Άνθρωποι, άνθρωποι! Για ποίο λόγο το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Όλοι άνθρωποι είμαστε! Και αρχηγός του σύμπαντος είμαι εγώ!"

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος