eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ & ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ: «Ο ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ :ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ»

 ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
<< Η πολιτική της δημαρχεύουσας αρχής και όλης της παράταξής της:ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.>>

Πάλι τα ίδια!!! Ερωτήσεις τι γίνεται με τις αναλύσεις εδάφους, για την μόλυνση εδάφους και τι μόλυνση έχει το νερό και τα τηλέφωνα κάθε λίγο να χτυπάνε και να μην σταματάνε.
Αυτά τα έχωμε χιλιογράψει μέσα από αυτά το μπλογκ του ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ.

Βέβαια....
..... όλοι έχετε την αγωνία για να μάθετε τι συμβάινει ,γι΄αυτό θα ξανακάνω για μια άλλη φορά αναφορά στο θέμα που εμείς πρωτοξε κινήσαμε σαν ομάδα:<ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΙΔΥΜΑ-ΦΟΥΡΝΟΙ-ΛΟΥΚΑΪΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ:ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ>.
Όταν άρχισαν τα σκουπίδια από την:ο1-Ιανουαρίου-του2011 και εντεύθεν να πέφτουν ανεξέλεκτα καινα μην δεματοποιούνται και κατά συνέπεια να έχουν φθάσει τα έξη μέτρα ύψος ανησυχήσαμε πάρα πολύ και άρχισε το τρέξιμο για την μόλυνση του περιβάλλοντος που κατά συνέπεια λόγω βροχών θα είχαμε και μόλυνση στον υδροφόρο ορίζοντα με απρόβλεπτες επιπτώσεις όχι μόνο σε εμάς τους βόρειους όπως  μας αποκαλούσατε αλλά φοβούμενοι και στην υπόλοιπη Ερμιονίδα.Και παρόλο που είχαν πέσει καταγγελίες στον  εισαγγελέα και πολύ πρόσφατα θα εκδικασθεί η υπόθε ση η ομάδα μας από τις:12 Νοεμβρίου του2011 αρχισε ένα τρέξιμο σε Υπουργεία - Περιφέρεια - Καθηγητές Πανεπιστημίων Περιβαντολόγους Πετρωμάτων ,Επιθεωρητές του Υπουργείου Περιβάλ λοντος ,όλοι τους μιλήσανε για αναλύσεις νακανουμε στο έδαφος και στο νερό.


Πρέπει να γνωρίζετε ότι όλες μας οι κινήσεις ενημερώναμε και απατούσαμε να δείξει ενδιαφέρον ο δήμος Ερμιονίδας με τον δημαρχεύωντα και την δημαρχεύουσα παράταξη.

Τότε έστειλαν για πρώτη φορά δείγμα τα νερού για ανάλυση εάν υπάρχει αυτό το εξασθενές χρώμιο το οποίο οδηγεί τον οργανισμό σε καρκινοπάθειες,καταστροφές νεφρών, αλτσχάιμερ κ.λ.π. 

Οι αναλύσεις που έδειξαν το εξασθενές χρώμιο έγιναν από εργαστήριο πιστοποιημένο με την άδεια του Ελληνικόύ κράτους και πληρωμέ κάναμενες από την ΔΕΥΑΕΡ του δήμου Ερμιονίδας.Ενημέρωση  ερευνητών καθηγητών πανεπιστημίων με ειδικότητα αντικείμενο εργασίας  το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Το ερώτημα απλό έχετε απόβλητα  πρωτίστως σιδηροβιομηχανιών ή τίποτα ανεξέλεκτες χωματερές.Δυστυχώς μόνο ανεξέλεκτες χωματερές έχουμε δεν έχουμε σιδηροβιομηχανίες.Τι έπρεπε να κάνουμε???έπρεπε να κάνουμε ε δαφολογικές  αναλύσεις εδάφους από τον χώρον της απέραντης πλεον ανεξέλεκτης χωματερής στην θέση :ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ. Για να κάνουμε αναλύσεις εδάφους  επρε πε να εχουμε   ειδική άδεια  για να μπούμε με το δικό μας ιδιωτικό πιστοποιημένο εργαστήριο και πρωτίστως με την παρουσία υπαλήλου της δημόσιας υπηρεσίας από το τμήμα Περιβάλλοντοσ και Υδροοικονομίας Π.Ε.Αργολί δας ή ένός υπεύθυνου από τον  δήμον Ερμιονίδας για να προσυπογρα ψουν τα τριπλά  δείγματα από κάθε δειγματοληψία που θα  παίρναμε και έτσι οποια ανάλυση έβγαινε θα  ήταν ένα ντουκουμέντο για τις περαιτέρω εξετάσεις και θα έλυνε τα χέρια σε κάθε ανθρωπο  για το τι φταίει.

Η πολιτική της δημαρχεύουσας αρχής και όλης της παράταξής της:ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. 

Γιατί όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς Περιφέρεια-ΦΟΣΔΑ - ΠΕΔ -Υπουργεία-Επιθεωρητές γνώριζαν την υπόθεση και ο δήμος αντι να ακουμπήσει με σοβαρότητα το πρόβλημα άρχισε το γνωστό παραμύθι του ορίου των πενήντα :ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠ'ΑΡΙΘ.1158/2010 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΜΙΛΙΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΑΝΑ ΛΙΤΡΟ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??????ΤΟΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2010 ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ  ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!!!!!!ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΨΑΧΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ2008.Και μετά να κουνάτε τις φυλλάδες σας οι υπεύθυνοι.
Δεν τα λέμε εμεις της συντονιστικής ομάδας τις αποφάσεις την  έχει η Ελληνική Δικαιωσύνη.
Εισθαι όλοι υπεύθυνοι της δημαρχεύουσας παράταξης του δήμου Ερμιονίδας γιατί:α)Πρώτον δεν ξανακάνατε αναλύσεις νερού για το εξασθενές χρώμιο όλο το2013 δεν βγάλατε τίποτα !!!!,Σας ερωτώ γιατί δεν κάνατε άλλες αναλύσεις που σε αυτά τα ποσοστά έπρεπε να τα παρακολουθείται κάθε δεκαπέντε μέρες φοβόσαστε τα έξοδα για το χημείο σας γράφω σε ιδιωτική μορφή μια τέτοια ανάλυση κοστίζει=40ευρώ.Εκτός και εάν έχει βελτιωθεί η κατάσταση του εξασθενούς χρωμίου στο νερό  και δεν το βγάζετε στην φόρα.β)Δεύτερον.Θέλω να σας ρωτήσω και θα πρέπει να μου απαντήσεται τόσο η δημαρχεύουσα αρχή του δήμου Ερμιονίδας όσο και η διεύνθηση της ΔΕΥΑΕΡ στην διαύγεια  της είχατε σηκώσει ότι θα κάνατε εδαφολογικές εξετάσεις στο χωρα της ανεξέλεκτης χωματερής στην θέση:Σταυρός-Διδυμα για την μόλυνση και θα στοίχιζε κάπου: γύρω στις πέντε χιλιάδες γιατί δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ????????? ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ¨ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ. Προσέξτε πολύ γιατι εάν γράψετε ότι θέλετε, Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ  ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ/ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.
 

Και γ)Τρίτον.Πώς ψηφίσατε η δημαρχεύουσα παράταξη του δήμου Ερμιονίδας την εισήγηση της Αντιπολίτευσης  να γίνουν εδαφολογικές εξετάσεις από τον χώρον της συγκεκριμένης υπερχωματε ρής τοπιικής κοινότητας Διδύμου?????
Μήπως σας φύσηξε ο βοριάς και γίνατε σκορποχώρι????.      

Και τι θα γίνει με τις χωματερές που θάβατε ανεξέλεκτα τα χύμα σκουπίδια????κάθε γωνιά και θα ψιμο !!!!! Σας έπιασε το πατριωτικό οίστρος ή θέλετε να σώσετε  τα κουκιά που σας απόμειναν??? ή ροκανίζετε τον χρόνον ίσα -ίσα να έρθει ο Μάης να απαλαγείται.Εάν θέλετε να κάνετε αναλύ σεις εδάφους  για την υπερχωματερή Διδύμου στη θέση <ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ>κάντε συμβούλιο  στα Δίδυμα και θα συνδράμουμε όλοι  και σε επτά ημέρες εργασίας θα έχουμε  τα αποτελέσματα από πιστοποιημενο εργαστήριο Ευρωπαικών Προδιαγραφών για να πάρουμε  την πρώτη γεύση και με λίγα χρήματα για να έχει ωτουκουμέντα δυνατά ο δήμος Ερμιονίδας στην προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας.(Σημείωση:Εάν θυμάστε της δημαρχεύουσας Αρχής του δήμου Ερμιονίδας στο συμβούλιο που θα παίρνατε για την προσφυγή παράστασης στο υπουργείο ΥΠΕΚΑ σας πρότεινα στο λόγο του πολίτη ,(γιατί πολίτης είμαι μην παραξηγηθώ από τους πατριώτες μου δεν είμαι αιρετός).Μου απάντησε ο δημαρχεύων τον δήμον Ερμιονίδας ότι θα πάμε και εκεί πιστεύων τας ότι είχε την προσφυγή κερδισμένη στο τσεπάκι.
Αυτά τα λίγα γιατι βέβαια η ιστορία δεν σταματάει εδώ.


Ετσι΅τα ξαναθύμησα στους παλιούς και όσους νέους δεν είχαν για τον άλφα ή βήτα λόγο ασχοληθεί με αυτό το τμήμα από το κεφάλαιο <ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ> θα μπόρεσαν να αγκουμπήσουν μέσες άκρες στην ουσία.Γιατί περιμένουμε την κίνηση :ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΔΑΦΟΥΣ.


Σταύρος.Α.Γεωργίου/Φούρνοι.