eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 4-1

Γράφει ο Κοσμάς Γεωργίου
Άνετη νίκη της Ένωσης Ερμιονίδας την Κυριακή το απόγευμα απέναντι στον Πανναυπλιακό με το ευρύ σκορ 4-1 μπροστά σε 400 περίπου φιλάθλους. Ο αγώνας δεν αντέχει μεγάλης κριτικής όταν στο 17 λεπτό το σκορ είχε γίνει 2-0 .

Αναλυτικά οι φάσεις 
Στο 2 λεπτό ο Ηλίας Γκολέμης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Πονηρού. Στο 15 λεπτό  ο Ευθυμίου ανέτρεψε τον Σαμαρά μάσα στην περιοχή και ο Στάικος από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα ( 17)  ο Δήμας έκανε ένα γέμισμα στην περιοχή του Μπραιμλάρι πού φάνηκε να ελέγχει την μπάλα , αυτή πέρασε πάνω από το σώμα του και ο Βλαχόπουλος με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Στο 33 λεπτό ο Συμελίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-1. Στο 34 λεπτό ο Βλαχόπουλος έβγαλε ωραία  σέντρα από δεξιά η μπάλα έφτασε μέσα στην περιοχή στον Στάικο και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 45 λεπτό ο Μουσταφάς σέντραρε από δεξιά και ο Δρυμούρας από το σημείο του πέναλτι με πλασέ μείωσε σε 3-1. Στο 50 λεπτό ο Ογκουνσότο με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ ύστερα από σέντρα του Τζιέρη. Στο 64 λεπτό ο Κομπόσης απέκρουσε δύσκολα σουτ του Βλαχόπουλου μέσα από την περιοχή. Το τελικό σκορ 4-1 διαμόρφωσε ο Σταικος με πέναλτι στο 68 λεπτό  με νέο πέναλτι ύστερα από ανατροπή του Βλαχόπουλου από τον Ευθυμίου. Στο 84 λεπτό ο Γεωργιόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Από την ομάδα της Ένωσης κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ήταν ο Βλαχόπουλος και ο Ιασωνίδης χωρίς βέβαια να υστερήσουν οι υπόλοιποι. Από τον Παναυπλιακό  ξεχωρίσαμε τον σκορερ Δρυμούρα πού πάλεψε και τον Μουσταφά.

Άριστη η διαιτησία του Δημήτρη Ψυχούλα από την Εύβοια

Ένωση Ερμιονίδας ( Ρομπέρτο Μπολάνο) : Πονηρός, Τζιέρης, Τσόνης, Ιασωνίδης, Σαμαράς, Κιοσσές, Σταικος ( 76 Μαυρόπουλος), Συμελίδης, Ογκουνσότο ( 61 Σχοινάς), Δήμας, Βλαχόπουλος ( 72 Κρίστο)

Πανναυπλιακός ( Γιώργος Χορμής) Μπραιμλάρι ( 46 Κομπόσης), Δρυμούρας ( 72 Παπαμάρκου) , Μιχαλόπουλος, Γκολέμης Θ., Ευθυμίου Ι., Καραμάνος ( 46 Λεπτάκης),Κάπλατζης, Γκολέμης Η., Moustafaj, Γεωργιόπουλος. Διαμαντής