eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

''ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ:ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ''

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
''Φοβάμαι το χειμωνιάτικο μαύρισμα <<Παρών-Απών>> χωρίς ηλιοθεραπεία!!!!!!!''

Μια ενημέρωση για όλους τους πατριώτες του δήμου Ερμιονίδας  που ζούν στην Αθήνα/Πειραιά και για τους παραγωγούς μας διότι εσείς έχετε το δικαίωμα να με λογοκρίνετε και μόνο εσείς.
 

Κατεβαίνοντας την στάση του Μετρό<<ΣΤΑΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ>>για Πανεπιστήμιο αγαπητοί φίλοι μια πελώρια και ευδιάκριτη πινακίδα<<<Μυθική Πελοπόννησος>>> μου προκάλεσε το ενδιαφέρον να την επισκεπτώ να δώ τι συμβαίνει!!!!

Τι είδα, μια ωραία έκθεση παραδοσιακών προιόντων-τουρισμού και πολιτισμού που πολλοί παραγωγοί συμμετείχαν και διαφημίζανε τα προιόντα τους όπως: <<Λάδι-Ελιές-Τυριά-Χυλοπίτες-προσέχτε γκόγκουλιεζ κ.λ.π>>, με παραγωγούς από την περιφέρεια Πελοποννήσου με την επιστασία και επίβλεψη της Περιφέρειας Πελοπονήσου.

Γι΄αυτό προτείνω όσοι πατριώτες από τα νερά μας ζούν στην Αθήνα/Πειραιά ας επισκεφθούν την έκθεση να πάρουν άρωμα από τα μέρη τους,και υπ'όψην ότι στην έκθεση δεν πληρώνεις εισητήριο, τα εκθέματα όλα άριστα.

Μου έκανε τρομερή εντύπωση η παντελής απουσία των παραγωγών μας και αυτό είναι το ερώτημά μου για το πού οφείλετε η απουσία τους???.Καθώς και η απουσία του δήμου Ερμιονίδας, βλέποντας το περίπτερο του δήμου  της Τρίπολης ερώτησα τον υπεύθυνο για το πώς γίνεται η διαδικασία και συμμετοχή  και απορώ γιατί ο δήμος Ερνιονίδας απουσίαζε ??? τουλάχιστον οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν τις οργανωμένες ομάδες  αγροτών που έχουν γίνει για τα Π.Ο.Π υπό την επιστασία των ελαιοτριβείων????

Η έκθεση αυτή......
....... γίνεται στο κέντρο της Αθήνας στην πλατεία Κλαυθμώνος. 

Η έκθεση άνοιξε την: Πέμπτη-05-Δεκεμβρίου με πολλές παρουσίες υπουργών-γενικών γραμματέων συν την παρουσία του κ.Περιφερειάρχη κ.Π.Τατούλη και Αντιπεριφερειαρχών με απόντες την Επαρχία Ερμιονίδας που κατ'εξοχήν είναι ένα μέρος με πολλές αγροτικές παραγωγές.

Η μόνη παρουσία της Τραχειάς που διαφήμιζε:τυρί-ζυμαρικά συμπεριλαμβανομένου και τις γκόγκουλιεζ  

Και ερωτώ πάλι γιατί ο δήμος δεν συμμετείχε???

Τι τον εμπόδιζε το χρηματικό κόστος???

Εδώ έγινε δημοτικό συμβούλιο για να μπούν δικηγόροι για υποθέσεις που θα κόστιζαν, κατά πολύ από την συμμετοχή στην έκθεση της πλατείας Κλαυθμώνος???
Και η έκθεση αφορούσε :Αγροτικά προιόντα-Τουρισμό-και Πολιτισμό .

Ευκαιρία  να διαφημισθεί αυτό το τρίπτυχο <Προιόντα - Τουρισμός - και πολιτισμός της επαρχίας Ερμιονίδας. Τι λοιπόν???
Εγώ φοβάμαι το χειμωνιάτικο μαύρισμα <<Παρών-Απών>> χωρίς ηλιοθεραπεία!!!!!!!.
Σταύρος.Α.Γεωργίου/Πειραιάς.