eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

"ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ".

  Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, συνεχίζοντας τις επαφές ενημέρωσης και καταγραφής των προβλημάτων του Δήμου μας, επισκέφτηκε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013, τη Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ερμιονίδας (Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.). Κατά την επίσκεψή του ενημερώθηκε από την πρόεδρο της επιχείρισης κ. Αγγελική Αλεβίζου, για τη λειτουργία της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η επιχείριση, τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του Δ.Δ.Κρανιδίου, το μεγάλο έργο της αποχέτευσης Κρανιδίου-Πόρτοχελίου-Κοιλάδας τα οποία έχουν........ δρομολογηθεί καθώς και τα έργα τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης.
  Η ενημέρωση ήταν πλήρης και ο κ. Γεωργόπουλος κατέγραψε πολλά επίσημα στοιχεία τα οποία αφορούν στη λειτουργία, τη στελέχωση, το σχεδιασμό και την πρακτική λειτουργία της συγκεκριμμένης Δημοτικής επιχείρισης.
  Η Δημοτική παράταξη "Δυνατή Ερμιονίδα" και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Γεωργόπουλος έχουν θέσει ως θέμα μείζονος προτεραιότητος και άμμεσης αντιμετώπισης, αυτό της ύδρευσης και της αποχέτευσης από κοινού με αυτό της διαχείρισης στερεών αποβλήτων.
  Σύντομα ολοκληρώνεται η προγραμματική πρόταση της "Δυνατής Ερμιονίδας" για την διαχείριση υδάτινων πόρων και υγρών αποβλήτων, που αφορά ολόκληρο το Δήμο Ερμιονίδας και θα τεθεί υπ' όψη και υπό την κρίση των δημοτών.