eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

'' «ΦΙΑΣΚΟ» Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ''

« ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ  »
φωτο αρχείου
Πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο για ορισμούς δικηγόρων απο πλευράς δήμου για προσφυγή στο συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης του Περιφερειάρχη μας Πέτρου Τατούλη.
Σόδομα και γόμορα... 
Αυτή η φράση της Σαπφώ Νοταρά αντιπροσωπεύει το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της 29ης του Νοέμβρη αλλά  και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο πυρήνα της ΠΠΣΕΡ με ευθύνη Δημάρχου όπως λένε οι πρωτες πληροφορίες αφού σήμερα τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι με περάσματα στην κοινωνία της Ερμιονίδας τοποθετήθηκαν καταψηφίζοντας την πρόταση του Δημάρχου.
Το αποτέλεσμα όπως μας έρχονται οι πρώτες πληροφορίες ανετράπη κατά την διάρκεια της συζήτησης με.....
..... βάση τις αποφάσεις και έγγραφα που ήρθαν στην επιφάνεια απο πλευράς της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημήτρη Σφυρή αλλά και απο τους τέσσερις έμπειρους συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης που καταψήφισαν την πρόταση και γλίτωσαν τους δημότες απο ένα επιπλέον δυσβάσταχτο «χαράτσι» .Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το κυριότερο όλων είναι ότι οι καταψηφίσαντες της πρότασης, ''μυρίστηκαν'' και απέφυγαν την ''παγίδα'' που ενδεχομένως στήθηκε για πολιτικά τερτίπια.
Περισσότερα στην συνέχεια της ροής...

Σημείωση: Ο αιρετός Γιατρός και περιφερειάρχης Πελοποννήσου είναι καλά ενημερωμένος και τις αποφάσεις του τις στοιχειοθετεί με το γράμμα του νόμου.