eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

''ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΡΩΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ...''

Την ώρα που κάποιοι είναι με την <<πλάτη στον τοίχο>> και ο πέλεκυς έχει πέσει βαρύς συνεχίζουν να μην σέβονται τις αποφάσεις των δικαστηρίων , να μην συμμορφώνονται και να επιμένουν να γράφουν, να ξεστομίζουν και να εκδίδουν(απο το διαδίκτυο) δικές τους <<αποφάσεις>> και πορίσματα (περι παράνομων πράξεων και άλλα) παρακάμπτοντας τους θεσμούς και την δικαιοσύνη..

Ανάργυρε Λεμπεση όλοι στην περιοχή γνωρίζουμε πως έχεις λευκό ποινικό μητρώο και δεν έχεις καταδικαστεί για καμία παράνομη πράξη έως σήμερα στην προσωπική και πολτική σου πορεία..
Όλοι γνωρίζουν τα καθαρά σου χέρια .

Κύριε Δήμαρχε Ανάργυρε Λεμπέση η υπόθεση είναι ξανά στα χέρια σου μ΄αυτόν τον κύριο.

Έχεις διδάξει με την στάση ζωή σου ήθος , νομιμότητα , προσφορά κι αξιοπρέπεια πράξε τα νόμιμα για άλλη μια φορά και πές την δική σου Καλημέρα ...

Έτσι όπως εσύ ξέρεις...με το γράμμα του νόμου και όχι με λάσπη και εμπάθειες.

Ήρθε η ώρα να επαναληφθεί η διαδικασία για να μάθει κάποια στιγμή ακόμα κι ο αγράμματος Έλληνας να σέβεται και να συμμορφώνεται με τις εισαγγελικές και δικαστικές αποφάσεις, τους νόμους του ελληνικού κράτους και την δημοκρατία μας.
Δεν πρέπει λοιπόν η συνέχεια που θα ακολουθήσει να είναι στην γραμμή που χαράχτηκε την 29η Μαίου που μας πέρασε;;;



Ως πότε κύριε Λεμπέση ένας συνταξιούχος ψαράς παρότι καταδικασμένος θα προσπαθεί να <<υποκαθιστά>> την δικαιοσύνη κάνοντας λόγο για παράνομες πράξεις και άλλα εδώ, ενώ έχει το και το θράσος να σχολιάζει το δικαστικό σώμα και να διερωτάται μάλιστα αν έχει ή δεν έχει έννομο συμφέρον;;