eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τιμήθηκε η Μαριάννα Β. Βαρδιονογιάννη για την προσφορά της στην "αγαπημένη της" Ερμιόνη....

 Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του παρκέ στο "Γεώργιος&Ευαγγελία Μπουρνάκη"

Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ  ΒΑΡΔΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ
"Σας ευχαριστώ για την θερμή σας υποδοχή και τα ζεστά σας λόγια. Σας έχω πάντα στην ψυχή και στην καρδιά μου. Σας αγαπώ πολύ"

Φώτο-Ρεπορτάζ: Θωμάς Ι. Σκούρτης, Μίλτος Ιωαννίδης

 Με την προσφορά της,άλλαξε τα αθλητικά δεδομένα όλης της Ερμιονίδας.
Μετά το κλειστό γυμναστήριο που φέρει το όνομα των γονιών της, η Ερμιονίτισσα Μαριάννα Β. Βαρδιονογιάννη, "δώρισε" στην αγαπημένη της Ερμιόνη και το υπερσύγχρονο (Γαλλικής προέλευσης), παρκέ.

Γι αυτό στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 5 Οκτώβρη,ήταν το τιμώμενο πρόσωπο.
Πολλοί (συμπολίτες) της Ερμιονίτες, την χειροκρότησαν θερμά και τις έσφιξαν το χέρι, λέγοντάς της ένα μεγάλο και απο καρδιάς ευχαριστώ, για την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια στην Ερμιόνη, (τόπο καταγωγής της), στον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο...



Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, η Μαριάννα Β. Βαρδιονογιάννη, στο τέλος του σύντομου χαιρετισμού που απήυθυνε, είπε χαρακτηριστικά: "Σας ευχαριστώ για την θερμή σας υποδοχή και τα ζεστά σας λόγια. Σας έχω πάντα στην ψυχή και στην καρδιά μου. Σας αγαπώ πολύ" με τον κόσμο να σηκώνεται απο την κερκίδα και να τις χαρίζει το πιο ζεστό του χειροκρότημα επευημώντας τη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Εθνική ομάδα παίδων, έπαιξε φιλικό αγώνα απέναντι στον ΑΟ Ερμιόνης ενώ τα εγκαίνια τίμησε  με την παρουσία του, ο πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, (και πρώην πρόεδρος της FIBA EUROPE), κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος.
 Στη συνέχεια θ΄ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό..
Περισσότερα, στην εφημερίδα "Εικονοσκόπιο" που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Οκτώβρη.