eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ <ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ>.

 ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:
''Εσείς ψηφίσατε μία επιτροπή που θα  υποδείκνυε τον χώρο!!!
Εχετε υποδείξει τον καινούργιο   χώρο που θα γίνει η εγκατάσταση του κομποστοποιητή και του Κ.Δ.Α.Υ???''

Δεν θέλω να αναπαραγάγω αυτά που έγραψε σήμερα ,ο ιχνηλάτης(τόσο μέσω facebook,όσο και μέσω της ιστοσελίδας του-09-Οκτωβρίου2013)και βγαζοντας και έγγραφα στον αέρα<σκορπίζοντας ρίγη!!!!! σε όσους τα διάβασαν, και φυσικά και σε μένα.
Εγώ προσωπικά θέλω να ρωτήσω τον δημαρχεύoντα τον δήμο Ερμιονίδας εάν αυτά είναι αλήθεια και πρόκειται να γίνουν δηλαδή:
α)Πρώτον. Δεν θα ληφθεί καμιά μέριμνα για τα δύο σκουπιδοχωματόβουνα που εχουν δημιουργειθεί απο τις φωτιές των αυταναυλέξεων και συνεχίζεται να σιγοκαίνε.

β)Δεύτερον. Πότε τελικά θα γίνουν οι αναλύσεις εδάφους για να δούμε την μόλυνση του εδάφους και πόσο είναι το εύρος της μόλυνσης .Ετσι βάλαμε ενα κομποστοποι ητή και αρχίσαμε την κομποστοποίηση και ότι βγεί?


γ)Τρίτον. Είναι αλήθεια ότι θα μας έρουν και δώρο απο την Επίδαυρο και τα δικά της σκουπίδια ????.

δ)Τέταρον.Είναι αλήθεια ότι η επιχείρηση κομποστοποίηση θα προχωρήσει με την περιβαντολογική την πρώτη που εγκαταστάθηκε ο δεματοποιητής????και δεν χρειάζεται καινούργια περιβαντολογική μελέτη???.

ε)Πέμπτον.Ο χώρος που θα δεματοποιημένα σύμμεικτα σκουπίδια θα μεταφερθούν στα ξεχερσωμένα οικόπεδα που δημιουργηθήκανε για να τοποθετηθούν τα φωτοβολταικά???.Κοινώς δίπλα στο Λουκαϊτι. Το γνωρίζουν οι κάτοικοι στο χωριό???.

ζ)Εκτο.Εχετε υποδείξει τον καινούργιο   χώρο που θα γίνει η εγκατάσταση του κομποστοποιητή και του Κ.Δ.Α.Υ???.Εσείς ψηφίσατε μία επιτροπή που θα  υποδείκνυε τον χώρο!!! Ποιόν χώρο υπόδειξε???Μήπως υπόδειξε και αυτή, στείλτε τα σκουπίδια στην Φυλής όπως λέγατε στην προεκλογική σας εξαγγελία!!!! γιατί τα γραφόμενα του Ιχνηλάτη  μας ανησυχούν πολύ.

η)Εβδομο.  Ρωτώ ποιά είναι η επίσημη θέση σας Κύριε Δήμαρχε στο μεγάλο αυτό πρόβλημα που πάει να γίνει???γιατί εκφρασθήκατε γραπτώς:ότι η χώρα μου ειναι υπο κατοχή και δεν ξανα πολιτεύωσαστε και μαλιστα στην παραταξή σας για προσωπικούς και πολιτικούς λόγους .

Μήπως είναι αυτό το πρόβλημα τα σκουπίδια και επιπλέον  που τα θάβατε όπου βρίσκατε και είχανε γεμίσει όλα τα blogs με αμέτρητε φωτογραφίες και δικές μας διαμαρτυρίες απο την:ο1Ιανουαρίου2011??? Σημειώστε εάν θέλετε:ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ- ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ-.Εσείς τι κάνατε???Διαβάστε τις δηλώσεις του  Αντιπεριφερειάρχη Κορίνθου κου Παπαφωτίου. Στις δηλώσεις του στο περειφερειακό συμβούλιο τον Ιούλιο του2013 πως??? δημιουργήθηκε η κατάσταση στον χώρο του δεματοποιητή στην θέση<ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ>σε μια επικίνδυνη ανεξέλεκτη χωματερή.Εάν δεν μπορείτε εσείς!!!! ίσως μπορούν οι σύμβουλοι της παραταξής σας και οι οποίοι είναι πρόθυμοι να ξαναβάλουν υποψηφιότητα για υποψήφιοι στον δήμον Ερμιονίδας,οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν περαιτέρω εξηγήσεις και για τα άλλα προβλήματα του δήμου Ερμιονίδας,όπως:ΝΕΡΟ(ΔΕΥΑΕΡ)--ΣΦΑ ΓΕΙΟ-ΑΦΑΛΑΤΩΣΗ-ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ, κ.λ.π.Τους υπενθυμίζω για τα Φωτοβολταικά- σε επερώτηση του συμβούλου του δήμου Ερμιονίδας κου Παναγιώτη Αποστόλου προς τον κον Αντιπεριφερειάρχη της Περεφερειακής Ενότητας Αργολίδας κο,Τ.Χειβιδόπουλον:Εάν ο δήμος Ερμιονίδας γνώριζε ότι θα εγκατασταθούν Φωτοβολταικά???(Οταν γινότανε συζήτηση για τα φωτοβολταικά στην αίθουσα του δήμου Ερμιονίδας).

Ο κύριος Αντιπεριφερειάρχης μονολεκτικά απάντησε =ΝΑΙ ο δήμος το εγνώριζε  το θέμα εγκατάστασης Φωτοβολταικών στο Λουκαίτι.Και επιπλέον υποδεικνύεται να συστρατευθούν νέοι για να ασχοληθούν με τα προβλήματα του δήμου Ερμιονίδας .

Εδώ κάνατε μεγάλο λάθος γιατί αυτοί που θέλουν να ασχοληθούν  στα προβλήματα του δήμου Ερμιονίδας θα έπρεπε απο την:
ο1-Ιανουαρίου-2013 να είχαν εμφανή και δυναμική παρουσία σε όλα τα τα προβλήματα κα όχι άλλοι απ λοί πολίτες να τρέχουν να λύσουν τα προβλήματα γιατί αυτή η απουσία τους μου θυμίζει ένα Ελληνικό ρητό:ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΟΥ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Οσο για τους πρώιμες εφημερίδες -πρώιμους blogers και τους διάφορους που ασχολoύνται γράφοντας ότι όλα είναι καλά και ο δήμος πάει καλά <είναι παραμύθια της στιγμής.
                                      Σταύρος.Α.Γεωργίου/ΦΟΥΡΝΟΙ