eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

''...Απο την παρουσίαση του βιβλίου Μ. Τσακίρη, στο Μέγαρο Μελά''

Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους τους φίλους μου, φίλους της ποίησης και της λογοτεχνίας, φίλους  του πολιτισμού, που γέμισαν το Μέγαρο Μελά, στην παρουσίαση του βιβλίου μου, με τίτλο, «Το Σώμα του Νερού», από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους Παναγιώτη Τέτση, Αδαμάντιο Πεπελάση, τον τέως υπουργό Οικονομικών και πρόεδρο του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, Βασίλη Ράπανο, τους Κώστα Γεωργουσόπουλο, Λευτέρη Παπαδόπουλο, Μίμη Ανδρουλάκη, Σπύρο Βούγια, τον
Άγγελο Δεληβοριά, τον τ. Γραμματέα του ΥΠΠΟ, Μάκη Τρικούκη, τον Γεράσιμο Νοταρά, τον Γιάννη Γεωργίου Μαύρο, τον Σπύρο Σπυρίδωνα, τον Βασίλη Βασιλικό, τη διάσημη σοπράνο Βάσω Παπαντωνίου, τη Ζωζώ Λιδωρίκη των Διεθνών Σχέσεων Πολιτισμού, τον πρόεδρο του ΕΟΤ Χρήστο Πάλλη, τον δήμαρχο Ύδρας Αγγελο Κοτρώνη, τον πατέρα Ακίνδυνο, τον δικηγόρο Μάκη Τζίφρα, τον Σταμάτη Μπουντούρη, τον δημοσιογράφο Ανδρέα Ρουμελιώτη, τη διευθύντρια του ΥΠΠΟ Κατερίνα Δελαπόρτα, τον ποιητή Γιάννη Κακουλίδη,  τη σύντροφο του αείμνηστου Μιχάλη Παπαγιαννάκη, Λίλη Παπαγιαννάκη, τους  συνεργάτες του αείμνηστου Θόδωρου Αγγελόπουλου Τάκη Κατσέλη, Νίκο Σέκερη, Δημήτρη Σοφικίτη, Τώνη Λυκουρέση, τον ποιητή και κριτικό κινηματογράφου Δημήτρη Χαρίτο, την ποιήτρια Μαρία ΛαΪνά, την πρόεδρο του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης & διεθύντρια του Ιδρύματος Ι&Φ. Κωστοπούλου, Κατερίνα Κοσκινά,  τη γλύπτρια Βένια Δημητρακοπούλου, τον χρηματιστή Νότη Αθανασιάδη, τον χρηματιστή Νίκο Κρητικό, τον εκδότη και γραμματέα του Συλλόγου Οικολόγων Ύδρας Νίκο Μεγαπάνο, τον   γιατρό Στέφανο Δημόπουλο, τον Νίκο Κούλη και την Κάτια Δημοπούλου, όλα σχεδόν τα διευθυντικά στελέχη της Εθνικής Τράπεζας, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή Μιλτιάδη Σταθόπουλο και τον Διεθυντή και Γραμματέα του ΔΣ, Μιχάλη Φρούσιο, τον τ. Διευθυντή Δικαστικού της ΕΤΕ , κ. Καράμπελα, τον επιχειρηματία Νίκο Αγγελόπουλο, τον  διευθυντή του μεγαλοεφοπλιστή Παναγιώτη Τσάκου, Θωμά Ζαφείρα,τον  επιχειρηματία Μάκη Μάτσα, τον τ. Διευθυντή του Γραφείου Ποιότητας Ζωής  του Κώστα Σημίτη, Αντώνη Αγγελίδη, τη δημοσιογράφο Ελένη Μπίστικα, τον Άδωνι Κύρου και τη δημοσιογράφο Μαρία Κύρου, τη δημοσιογράφο της Δημόσιας Τηλεόρασης Ρένια Τσιτσιμπίκου, τον Κώστα Στρουμπούλη, την Αννα Βάρκα, την Μάντυ Κουντουριώτου, την Ειρήνη Κριεζή,  τον Νίκο Σκουλή, τη Βασιλική Χαραμή, τον Κώστα Γαριφόπουλο, τη Γεωργία Χαραμή, τη Ζάρα Μπούχλα, τη Βάσω Κεραμίδα και πλήθος άλλων φίλων της τέχνης και του πολιτισμού.

Τέλος, ευχαριστώ ιδιαιτέρως  τον δημοσιογράφο, Λάμπη Ταγματάρχη που συντόνισε την εκδήλωση, την οποία κάλυψαν η Δημόσια Τηλεόραση  και το ΣΤΑΡ.
Φιλικά
Μανόλης Τσακίρης