eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

''Η Καλημέρα μας με μια αποκλειστική φωτογραφία του Εικονοσκοπίου ιδιαίτερης ιστορικής σημασίας για την σημερινή ΔΕΠΟΣ και το τουριστικό μας Πόρτο Χέλι ''

Μια φωτογραφία που απεικονίζει τους εφέτες του εφετείου Ναυπλίου και δικηγόρους απο την δεκαετία του '70.
Είναι οι εφέτες και οι δικηγόροι  που αποφάσισαν την απαλλοτρίωση του κτήματος στο Πόρτο Χέλι για την κατασκευή αεροδρομίου(σημερινή ΔΕΠΟΣ).

Και ιδού το ερώτημα μας:
Αν σήμερα κάποιος απ΄αυτούς τους εφέτες ερχότανε και έβλεπε αυτό το απαλλοτριωμένο κτήμα για χρήση αεροδρομίου πως το κατάντησε ο σημερινός Δήμαρχος μας  να είστε σίγουροι πως θα άστραφτε και θα βρόνταγε και προφανώς κάποιοι δεν θα ξέφευγαν απο την αυτόφορη διαδικασία.
Σκεφθείτε τι θα μας έβρισκε αν καποιός απ΄αυτούς του εφέτες (που απεικονίζονται στην φωτογραφία)  αντίκριζε την σημερινή κατάντια <<τουριστικής ανάπτυξης>> της ΔΕΠΟΣ που έχει μετατραπεί σε μια ανεξέλεγκτη χωματερή γεμάτη σκουπίδια και τσαντίρια.
Απορούμε δηλαδή αυτό ήταν το προεκλογικό όραμα για την αξιοποίηση της ΔΕΠΟΣ στο τουριστικό Πόρτο Χέλι;;

Είμαστε τυχεροί όμως που...
... αυτοί οι διακεκριμένοι δικαστές (που απεικονίζονται στη φωτο) δεν έχουν αντικρίσει αυτό το θέαμα γιατί ενδεχομένως τα αυτόφωρα δεν θα τα γλίτωναν αυτοί οι μερακλήδες της καθαριότητας που νοιάζονται και αγωνίζονται για τα συμφέροντα του τόπου τους απευθυνόμενοι σε κάποια ανθρωπάκια όπως οι ίδιοι γράφουν ...!!!