eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΒΟΡΕΙΟΙ - ΝΟΤΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΜΙΑ.... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ PRESS CONTEINERS.

   ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:
<<Και ερωτώ εγώ τόσο δύσκολο είναι ο δήμος να χωροθετήσει το σημείο που ζητάει η περιφέρεια και το κράτος τι τον εμποδίζει;;;
 Αν δεν μπορούν, να προλάβουν τον νόμιμο δρόμο, ας παραιτηθούν...
 <<...Κουράγιο παιδιά ένας χειμώνας σας έμεινε το επόμενο καλοκαίρι θα είσαστε ξεκούραστοι ο  Μάης πλησιάζει...>>
 ----------------------------------------

Bλέποντας τα γεγονότα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ερμιονίδαςπου έγινε στις:24Ιουνιου 2013 και διαβάζοντας την εφημερίδα<Ενημέρωση Πελοποννήσου>απο την τηλεφωνική συνεύντεξη  του δημοσιογράφου της εφημερίδας με τον δήμαρχο του δήμου Ερμιονίδας αγαπητέ Φίλε Παναγιώτη,  προσωπικά έχω κάτι απορίες που πιθανον θα μπορέσεις να μου τις λύσεις.

1)ΠΡΩΤΟΝ:

Θυμάσε σε μια αρθρογραφία μου που είχα γράψει για βόρειους  και νότιους στην περίπτωση των Φωτοβολτακών στο Λουκαϊτι που πήραμε και μέρος υπέρ του αγώνα των ανθρώπων τουΛουκαϊτιού τι είχα γράψει ότι  ορισμένοι την περιοχή την έχουν υποβαθμίσει τοσο απο τα νταμάρια,τα πισάδικα,την ανεξέλεκτη χωματερή<Σταυρός-Δίδυμα>, ανεμογεννήτριες ,και τώρα τα φωτοβολταικά ,και στην υπόλοιπη Ερμιονίδα τίποτα απο όλα αυτά :Αρα, η περιοχή μας τα διάφορα συμφέροντα θέλουν να την καταντήσουν όπως παλιά στην Αμερική=πόλεμος μεταξύ Βορείων και Νοτίων.

Βλέποντας τις εικόνες έτοιμος με μπουνιές να λογομαχείς εσύ ο βόρειος με τους  νότιους τους Διοσκουριανούς καταλαβαίνω τι μπάχαλο συμβούλιο.Το ερωτημά μου είναι τίνος το παιχνίδι παίξατε όλοι???? Ενώ το θέμα τις επερώτησης της αντιπολίτευσης(Τρίτο θέμα αφορούσε  την διαχείριση των σκουπιδιών και την κατάσταση που επικρατεί). 

Ολοι μας περιμέναμε να ακούσουμε απο το δήμαρχο τα πιθανά σχέδια όπως προχωράνε σε πανελλήνια κατάσταση μήπώς έχει κάτι καινούργιο και δήλωσε ότι τα Δίδυμα κορεστήκανε και θέλει σταθμό μεταφόρτωσης και να χησιμοποιήση  τις κλεισμένες χωματερές.Ερωτώ??? δήμαρχε του δήμου Ερμιονίδας εχεις αδειες/περιβαντολλογικές μελέτες για την μόλυνση του  περιβάλλοντος και να είναι υπογεγραμενες  απο τα ανάλογα υπουργεία και τις ανάλογες υπηρεσίες !!!! ή εκτος θέλεις να πράξεις αυτό που πράττεις σύμφωνα με τις ομολογία σου που ομολόγησες στην κατάθεση στον Επικεφαλής της Αξιωματικής  Αντιπολίτευσης σας είπε ότι κάνει δέκα παράνομες χωματερές στην Ερμιονίδα και εσείς δήμαρχε :είπατε μόνο δέκα!!!! εκατό έχουμε κάνει.

Ο ακριβής αριθμός δήμαρχε δεν είναι εκατό ανεξέλεκτες χωματερές  είναι παραπάνω γιατί το απορριμματοφόρο του δήμου Ερμιονίδας έριξε σκουπίδια σε χώρο δασικής υπηρεσίας δίπλα στην ανεξέλεκτη χωματερή του Δεματοποιητή <ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΔΥΜΑ) .Ερωτώ το γνωρίζετε????υπάρχουν μάρτυρες.

Ερωτώ οι περιβαντολλογικές οργανώσεις τι κάνουν???Ετσι έχωμε αφου εσυ δήμαρχε ομολογείς εκατό,τότε δεν είνα εκατό αλλά είναι εκατόν μία. 

Και με την αποτυχία σας ,κοντεύει να μετατραπεί σε βόρειους και νότιους.Απαντησή μας της <Ομάδας Πολιτών Φούρνοι-Δίδυμα)οταν σας ενημερώναμε και διαμαρτυρώμασταν για το μπάχαλο που επικρατεί στον χώρο του δεματοποιητή <ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ> !!!ήσανε κάτι σκουπιδάκια δηλώνατε!!Γιατί είχατε διαλέξει τον δρόμο των κοκκοραμαχιών με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν στο κεφάλι σας τώρα όλα και δημιουργώντας φιλονικίες μεταξύ Διοσκουριωτών και όλης της περιοχής γύρω απο το ανάθεμα της ανεξέλεκτης χωματερήςτου χώρου<Σταυρός-Δίδυμα).Καί πάνω στο ξέσπασμα Φίλε Παναγιώτη μίλησες  για:PRESS CONTEINERS, πρέσσ κοντέινερς , που ο δήμαρχος του δήμου Ερμιονίδας σου εξέφρασε μέσω της τηλεφωνικής συνέτευξης , που είχε με τον δημοσιογράφο της<Ενημέρωσης Πελοποννήσου> τα συγχαρητήρια του στον δημοτικόν σύμβουλον της Αντιπολίτευσης:Παναγιώτη  Αποστόλου.Δήμαρχε του δήμου Ερμιονίδας, έκανες σοβαρό λάθος τα συγχαρητήρια έπρεπε να τα δώσεις στον Αρχηγό της Αντιπολίτευσης, διότι τα πρέσσ-κοντεινερς(PRESS CONTEINERS)στα είχε εισηγηθεί απο πολύ πιο πρίν φτάσει η κατάσταση που έφτασε. 

Και αφού στον Φίλο μας στον Παναγιώτη Αποστόλου εδωσες τα συγχαρητήρια!!!(προσοχή που είναι μέλος της Ομάδας Φούρνοι-Δίδυμα) σας συνιστώ μαζί με τους υπόλοιπους συμπατριώτες μας να μας κάνετε όλη την΄:ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΟΥΡΝΟΙ-ΔΙΔΥΜΑ=ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ!!!!!.Γιατί εάν δεν τρέχαμε θα κοιμώμαστε τώρα πάνω στα σκουπίδια.Οσο δε με αυτά που συνέβησαν στο τελευταίο συμβούλιο του δήμου Ερμιονίδας στις 24Ιουλίου2013 πρός τους συμβούλους της παραταξή σας δήμαρχε ,θέλω να τους δηλώσω τα εξής:
κουράγιο παιδιά ένας χειμώνας σας έμεινε το επόμενο καλοκαίρι θα είσαστε ξεκούραστοι ο  Μάης πλησιάζει.

Και προσοχή Φίλοι απο τα Διοσκούρια (και της άλλης περιοχής ΚΡΟΘ-ΡΟΡΟ)Ιτα συνθηματά σας εμείς η ομάδα πολιτών μαζι με τους συμπολίτες μας μας αγγίζουνε γιατί τα έχουμε εκφρασθεί απο το 2011 το Νοέμβρη όταν βγάλαμε συντονιστικές επιτροπές για μια σωστή διαχείριση των σκουπιδιων,και αυτό επισημαίνεται και απο τις αποφάσεις των Δημοτικών κοινοτήτων:Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης---Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου-Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου-Τοπική Κοινότητα Κοιλάδας- Τοπική Κοινοτητα Θερμησίας με τις αποφάσειςτα συμβούλια με την συμπαραστασή τους που μα δηλώνανε στον αγώνα της ομάδας μας αναφέρανε την σωστή διαχείριση των σκουπιδιών και να μήν ανοίξουν οι χωματερές ξανά.Και ερωτώ εγώ τόσο δύσκολο είναι ο δήμος να χωροθετήσει το σημείο που ζητάει η περιφέρεια και το κράτος τι τον εμποδίζει??? Αν δεν μπορούν, αν προλάβουν τον νόμιμο δρόμο, ας παραιτηθούν, γιατί είναι πολύ δύσκολο να ανακυκλωθούν.  
Σταύρος .Α.Γεωργίου/Φούρνοι