eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

''ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΔΙΔΥΜΩΝ - ''

<<ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ>>

<<Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΟΥΡΝΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ>>



Περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη στις 29 Ιουλίου 2013 με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του δεματοποιητή στη θέση "ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ" και τη μόλυνση από φωτιές, ύστερα από επερώτηση και ενημέρωση του περιφερειακού συμβούλου Κου Λάμπρου Μπούκλη. 
Η πρώτη φωτογραφία(αριστερα) δείχνει το προεδρείο του περιφερειακού συμβουλίου. 



Στην 2η φωτογραφία είναι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας, Κος Δημήτρης Σφυρής, ο οποίος ενημερώνει για την κατάσταση που επικρατεί στη χωματερή και γενικότερα για την κατάσταση σε όλη την Ερμιονίδα ενώ ρωτάει για τη θέση που έχει το περιφερειακό συμβούλιο στο παραπάνω θέμα. 
 

Στην 3η φωτογραφία φαίνεται ο εκπρόσωπος της Ομάδας Πολιτών "Φούρνοι-Δίδυμα",κος Σταύρος Α. Γεωργίου, ο οποίος ενημερώνει και αυτός με τη σειρά του το περιφερειακό συμβούλιο για το εν λόγω θέμα. 
Περισσότερα στη συνέχεια..

eikonoskopio news