eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ''Αμα οι υπεύθυνοι έχουν κάποιο μορφωτικό επιπεδο , είναι σε επίκαιρες θέσεις και δεν ενδιαφέρονται για την προστασια του περιβάλλοντος που αφορά άμεσα την υγεία των ανθρώπων τότε -πιάστα και βράστα- ''


H ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ <ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ>ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

 Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους  

Αγαπητέ Φίλε Παναγιώτη(Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας),διαβάζοντας και βλέποντας τα της συγκεντρώσεως στο παλιό γνώριμο κιόσκι που είχαμαε στήσει για την μη υποδοχή σκουπιδιών στην υ περκορεσμένη ανεξέλεκτη χωματερή <ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ> απο το χύμα σκουπίδι που δημιούργησε η σημερινή δημαρχεύουσα αρχή και η οποία έχει την υπευθυνότητα για όλο αυτό χάλι.
Εχω ορισμένες απορίες τις οποίες θα ήθελα να μου τις λύσεις και να μάθει και οι υπόλοιποι κάτοικοι αυτου του δήμου Ερμιονίδας.
Και έχουμε και λέμε:
α) Ο κύριος Πρώιμος τώρα θυμήθηκε το τι συμβαίνει με την ανεξέλεκτη χωματερή στα Δίδυμα ,γιατί ήρθε άρον-άρον να πάρει συνέντευξή για να σώσει το χωριό απο την καταστροφή που έχει πάθει -ή για να διαφημίσει την εφημερίδα του-ή επειδή οι καταγγελίες απο υπεύθυνους ανθρώπους πέφτουν βροχή με ντουκουμέντα <φωτογραφίες για παράνομες νέες χωματερές>για την κακήν διαχείριση των απορριμμάτων.
Εκτός και εάν αποδειχτεί ότι κάτι κρύβετε κάτω απο....
...... την συνεύτεξη.

Και ερωτώ ευθέως έχει ο κύριος΄Πρώιμος την παλιά Περιβαντολλογική μελέτη ,αυτήν που έγινε η εγκατάσταση του δεματοποιητή????.Εχει στα χέρια του ο κύριος Πρώιμος την καινούργια περιβαντολλογική μελέτη(ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΙΣ 28ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ2012). Που περιγράφει για την εγκατάσταση του κομποστοποιητή και Κ.Δ.Α.Υ,μέσα στον χώρο του δεματοποιητή.  Το τί μας είπαν στην Περιφέρεια τα έχουμε χιλιογράψει.Ενημερώσατε  τον κύριο Πρώιμο ότι την συγκεκριμένη περιβαντολλογική μελέτη (για κομποστοποίηση και Κ.Δ.Α.Υ) τον Αύγουστο του 2012 ο αντιδήμαρχος Κούστας μας την κούναγε σαν Φιλάντρα και την ψήφισαν όλοι οι σύμβουλοι της παράταξης του δήμάρχου ,σύν του προέδρου της κοινότητας Διδύμου,σύν της τότε αντιδημάρχου κας Γιώτας Σαμπάνη ,παρά την σκληρή αντίδραση, της ομάδας πολιτών:Φούρνοι-Διδυμα.
Και κοντέψαμε να γίνουμε οι γραφικοί γιατί είχαμε το θάρρος να φωνάξουμε για τι κακό που έρχεται στην επαρχία Ερμιονίδας και ειδικά απο την αδιαφορία.Φωνάζανε για φούλ ανακύκλωση και οικογενειακή κομποστοποίηση.Φαίνεται ότι τώρα πήρανε είδηση ότι πλησιάζει ο καιρός των δημοτικών εκλογών και έχουν χάσει την δημοτικοτητά τους και φοβούνται μήπως δεν ξαναψηφισθούν και τρέχουν κάτι να μας δείξουν.

Γιατί Φίλε Παναγιώτη δεν διαμαρτυρηθήκατε για την αποκατάσταση των σκουπιδοχωματόβουνων που δημιουργηθήκανε απο τις φωτιές(οι οποίες γίνανε  καμίνι που απο πάνω είναι χώμα και μέσα ότι χειρότερο υπάρχει :σταχτη  απο υλικά που μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα.

Και αυτό το έχουν καταγγείλει σοβαροί επιστήμονες μέ ονοματεπωνυμο μέσα απο τη σοβαρή ανασκοπησή τους απο τα διάφορα Blogs και τι έκαναν προέδροι και σύμβουλοι παραταξιακοί.

Γιατί λοιπόν Φίλε Παναγιώτη οι παραταξιακοί σύμβουλοι γύρω απο την χωματερή ψήφισαν αυτή την Περιβαντολλογική μελέτη της κομποστοποίησης πως θα απολογηθούν στον κόσμο τι παραμύθια θα μας πουλήσουν . Μή ως μας έχουν περάσει για χαζούς.Και ειδικά η καινούργια  προειδοποίηση παραίτησης του δημάρχου που μας δηλώνει ότι τον Οκτώμβρη εάν δεν λυθεί το πρόβλημα θα αποχωρήση.Μήπως όλα αυτά είναι ένα όμορφο παιχνιδάκι στην ξεφτισμένη σκακιέρα????.Διότι όλοι(Συγκεντρωθέντες- σύμβουλοι παραταξιακοί-ατομα τελούντες υπο παραίτηση-περιβαντολλογικοί μπλόγκερς που σκοτώνονται για την περιβαντολλογική προστασία που σκοπό έχει την προστασία της υγείας του πολίτη-μπλόκερς που εκτελούν αδέσμευτη ειδησεογραφία:

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ-03ΙΟΥΛΙΟΥ2013 θα έπρεπε να είχαται δουλέ ψει να είχανε πάει πάνω απο είκοσι πούλμαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη να παραστούν και να διαμαρτυρηθούν,διότι τρίτο θέμα συζητήσεως είναι η ατμοσφαιρική μόλυνση της περιοχής απο τους ρύπους της καύσεως των σκουπιδιών και απο τις οσμές.Το θέμα αυτό έχει τεθεί απο τον  Περιφερειακό Συμβουλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου Κύριο Λάμπρο Μπούκλη καί Γραμματέα του Περιφερειακού συμβουλίου(οποίος ειχε βάλει υποψηφιότητα για Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον συνδυασμό <Ο Μοριάς>.

Γιατί Ο Δήμος δεν πρωτοστάτησε σε αυτήν την κίνηση??? Γιατί ο πρόεδρος και οι σύμβουλοι δεν καλέσανε τον κόσμο???Να βουλιάξει η Τρίπολη  απο κόσμο που ζητούσε το δίκιο του!!!!!Εξηγησέ με Φίλε Παναγιώτη γιατί δεν αναφέρατε τίποτα για τις αναλύσεις των νερών της περιοχής που έχουν χρώμιο.

Εδώ Παναγιώτη μόνο η Πρωτοβουλία Πολιτών Ερμιόνης έχει σηκώσει στο ιστολογιό της για μόλυνση νερού απο εξασθενές χρώμιο που αφορά το νερό της Ερμιόνης και αυτές οι ανακλύσεις είναι απο το 2011-2012,πού είναι οι νέες αναλύσεις του Γενναρη 2013και Απρίληςτου2013 ???.

Γιατί όπως καταλαβαίνεις η περίοδος αυτή είναι η περιοχή που οι βροχές ήδη έχουν περάσει στον υδροφόρο ορίζοντα.Εγώ Φίλε Παναγιώτη εχω να σου επισημάνω το εξής:
Αμα υπεύθυνοι έχουν κάποιο μορφωτικό επιπεδο και είναι σε επίκαιρες θέσεις και δεν ενδιαφέρονται για την προστασια του περιβάλλοντος που αφορά άμεσα την υγεία των ανθρώπων-πιάστα και βράστα-.

Γιατί η απόδειξη είναι η δημιουργία νέων ανεξέλεκτων χωματερών και το θαψιμο των σκουπιδιών όπως φαίνονται απο τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί σε πολλά ιστολόγια επώνυμα και διαμαρτυρώμενα.Και τότε σταματάμε να μιλαμε για προοδευτική πολιτική, αλλά για πολιτική συμφερόντων και όχι άγνοιας.

Σταύρος.Α.Γεωργίου/
Φούρνοι.