eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Αυτές οι περιβαντολογικές οργανώσεις μαζί με τους υπέυθυνους συντονιστές των εθελοντών για την ανακύκλωση που είναι;;Μήπως φύγανε μετανάστες;; - Μήν ξεχάσεις το Μάη Φίλε Παναγιώτη εχουμε Δημαρχιακές εκλογές και τότε ξυρίζει τον παπά ο ψηφοφόρος του Δήμου Ερμιονίδας !

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''
 

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους   

Επειδή αγαπητέ Φίλε Παναγιώτη η υπόθεσης σκουπίδιακαι χωματερή<ΣΤΑΥΡΟΣ-ΔΙΔΥΜΑ>,είναι μια πονεμένη ιστορία:η οποία λύνετε και οποιος δεν θέλει δεν την λύνει- ή δεν μπορεί να την λύση γιατί δεν γνωρίζει να την λύση-ή την λύνει  σύμφωνα με τα συμ φέροντα που αυτός εξυπηρετείτε.Τότε ψάχνεις και βρίσκεις τι συμβαίνει .Εδώ ακολουθείται ένας ανορθόδοξος τρόπος όποίος ξεκίνησε απο την αρχή για:Εσείς φταίτε που βάλατε τον δεματοποιητή-ναι βάλανε τον δεματοποιητή ,αλλά ο χώρος παρεδόθηκε καθαρός και τα σκουπίδια σε δέματα τα οποία δεν πήρανε φωτιά.Ποιά?σκουπίδια πήρανε φωτιά, τα σκουπίδια που η νέα διακυβέρνηση του νεοσύστατου δήμου Ερμιονίδας τα αφησε χύμα!!!!και πώς τα άφησε χύμα<όλα σύμμεικτα και προσπαθούσε ο εργολάβος να βγάλει τα ανακυκλώσιμα>.Το άλλο ρητό πήγε να εφαρμοσθεί :Ολοι φταίτε εκτός εκτός απο τον άμεσο υπεύθυνο που έχει εκλεγεί δήμαρχος και απειλεί ότι θα παραιτηθεί.Εγώ συμφωνώ μαζί του ότι φταίμε όλοι εκτός απο αυτόν!!!

Γιατί όμως?? Φταίμε γιατί τον ψηφίσαμε.Και ξέρεις Παναγιώτη κυκλοφορεί ένα μοντέρνο τραγουδάκι ότι τον Μάη του 2014 θα έχουμε δημαρχιακές εκλογές. 
Και εγώ ερωτώ οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της παραταξής τους θα έχουν την απαίτηση να ψηφιστούν ξανά???? Για τα έργα τους!!!!!.Οπως για τα υπόλοιπα έργα π.χ φωτοβολταικά Λουκαίτιού,που μας είπε φάτσα-νάτσα ο Αντιπεριφερειάρχης της...
... Π.Ε.Αργολίδος Κος Α.Χει βιδόπουλος: οι υπεύθυνοι το γνωρίζανε ότι θα γινώσανε φωτοβολταικά στο Λουκαϊτι !!!.Γιατί δεν σηκώθηκε ο δήμαρχος να του πεί τι είναι αυτά που λές κε Χειβιδόπουλε??? Το ίδιο δεν έγινε και με την αφαλάτωση: Εδώ έχουμε και παραίτηση του προέδρου της κοινότητας Κοιλάδας και την αφαλά τωση να  έχει εγκριθεί για να γίνει.Αρα λοιπόν το παιχνιδάκι άλλοι φταίνε εκτός απο εμένα δεν σηκώ νει στην σημερινή εποχή γιατί λίγο πολύ Παναγιώτη ο κόσμος εχει ξυπνήσει και δεν ευκολοπαρασύρεται  μέ κάλπικες υποσχέσεις:ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΛΙΟΣΑ.

Και το κακό συνεχίζεται με την αυθαίρετη πράξη της προσπάθειας να ανοίξει η καταργημένη χωματερή :Ρορό στην θερμησία.Και αυτό αποδεικνύεται απο τις αναρτημένες επιστολές στο διαδύκτυο του δήμου Ερμιονίδας μεταξύ δημάρχου Ερμιονίδας:Δ.Καμιζή και του προέδρου της Τοπικής ΚοινότηταςΘερμησίας κου Ηλία.Κατσάβελα και τις Φωτογραφίες που επίσημα αναρτήθηκαν σαν ντοκουμέντο μέσον πιστοποιήσεως:Τόσο των μηχα νημάτων που ανοίγανε την συγκεκριμένη χωματερή Ρορό,όσο και για τις άλλες ανεξέλεκτες χωματε ρές οι οποίες δεν εχουν καμιά άδεια.Γιατί Φίλε Παναγιώτη γίνανε αυτά??? τι σημαίνουν όλα αυτά??? Γιατί οι διοικούντες τον δήμο Ερμιονίδας έχουν πελαγώσει και δεν μπορούν να βρούν άκρη=ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ.

Το ερώτημα είναι μετα τις τόσες σοβαρές επίσημα καταγγελίες δεν επεμβαινουν οι υπεύθυνες υπηρεσίες:είτε Εισαγγελία είναι αυτή -είτε Υπουργεία είναι αυτά -είτε Επιθεωρητές είναι αυτοί- είτε κόμματα είναι αυτά,να πιάσουν τον υπεύθυνο που έδωσε τις εντολές :βάλτε τα μηχανήματα και κάντε αυτά που κάνετε.Αυτές οι περιβαντολογικές οργανώσεις μαζί με τους υπέυθυνους συντονιστές των εθελοντών για την ανακύκλωση που είναι??? μήπως φύγανε μετανάστες!!!.Ισως επειδή εβούλιαξε η ανακύκλωση.Δεν πειράζει Φίλε Παναγιώτηθα σου πω ένα γνωμικό πρίν κλείσω=καιρός φέρνει τα λάχανα,καιρός τα παραπούλια.Τι εννοώ:Μήν ξεχάσεις το Μάη Φίλε Παναγιώτη εχουμε Δημαρχιακές εκλογές και τότε ξυρίζει τον παπά ο ψηφοφόρος του Δήμου Ερμιονίδας.

Οσο για το θέμα της πολιτικής, αυτοί που έχουν  κληθεί να εξασκήσουν πολιτική, κοινώς εξουσία ή διοίκηση όταν αδιαφορούν απο εγωισμό τον λαό να είσαι σίγουρος ότι θα αποτύχουν γιατί ένα μεγάλο πρόβλημα πρέπει να το γνωρίζει  ο λαός απο την γενεσή του και εμείς σαν ομάδα κάναμε αυτό που μαςέλεγε η συνειδησή μας ενημερώσαμαι Δήμο Ερμιονί δας -Υπεύθυνες υπηρεσίες -Επιθεωρητές Περιβάλλοντος-Περιφέρεια-
Πολιτικούς -τον λαό της Ερμιο νιδας -μέχρι και στα δικαστήρια κάναμε προσφυγή, για να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στην Ερμιονίδα μας απο τα σκουπίδια.
Σταύρος.Α.Γεωργίου./ΦΟΥΡΝΟΙ.