eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

<<Λεβέντης εροβόλαγε - Μαρία Δημητριάδη>>

Σήμερα αφιερώνει ο ΜπαρδουνιΟτης ένα τραγούδι της Μαρίας Δημητριάδη μαζί με τα παρακάτω. Κι όπως λέει ο τίτλος της επιστολής που μας έδωσαν, παραφράζοντας και χαριτολογώντας μια επίκαιρη φράση, με πολύ.... <<SuccSex Story>>;:


 <SuccSex Story>
Αφού προσπαθούνε να μην καταλαβαίνουνε την καταστροφή που έχουν συντελέσει, αφού προσπαθούνε να μην καταλαβαίνουνε ότι όλοι πλέον τους έχουν πάρει στο ψιλό και τους δουλεύουν στα καφενεία και στις λαικές πιάτσες λόγω της ανικανότητας τους να δώσουν πολιτική λύση στα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή και την υγεία των κατοίκων, ενώ άλλα έταζαν και υπόσχονταν...(Θέλανε να φέρουνε και το Καμέλια και το Σαρωνίς, τα κακόμοιρα τα πουλάκια μου.)
Παρόλο που επιμένουν να κάνουν τους ανήξερους και ΕΠΙΜΈΝΟΥΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ να λένε καθ΄υπόδειξη του μεγάλου  ότι για όλα να φταίνε όλοι οι άλλοι... 

Κι όμως , Υπάρχει λύση, βρέθηκε το φάρμακο...
Την κατάλληλη απάντηση θα τους την δώσει ο Λεβέντης σύμβουλος..Ίσως τότε το καταλάβουνε καλά...αυτοί οι <<οχταμηνίτες - πολιτικοί παπουτσωμένοι γάτοι>>... 
Άλλωστε ο τεχνοκρατης αρχηγός <<καλατράβα>> είναι ευγενής κι αριστοκράτης. Οι τίμιες πράξεις του και η ηθική συμπεριφορά του δεν είναι ίσα κι όμοια με του <tweety> και του <<πουλάκι μου>>!!!!!!!!
Ίσως τότε να καταλάβουνε καλά πως τα παιχνίδια τελειώσανε και τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή , έχουν προεκλογικό χρώμα κι αυτή την φορά τα <<μπίθι-μπίθι>> έχουν λάβει τέλος. 
Ο ψηφοφάγος δήλωσε παρών αυτή την φορά κι όταν ανακατευτεί και μουντάρει στις εκλογές, ξέρουν καλά ότι τα λουριά σφίγγουν με ασφυκτική πίεση, τα πράγματα σοβαρεύουν στην πολιτική.
Αφού το θέλουν, αφού τους αρέσει..Ερχεται λοιπόν ο Λεβέντης με αποκαλύψεις και ...: πολιτικά <<Μπανιστήρια>>, βερμούδες(και πολλά άλλα) .Βέβαια θα επανέλθει και με επιτροπές απο χρήματα παιδιών!

καλή σας ακρόαση...

Υ.Γ:Χαιρετίσματα με πίεση!!!!!!σε κάτι φιλαράκια που γνώρισα πρόσφατα μετά απο μια ξαφνική και αναπάντεχη επίσκεψη , (Λα'ι'κιστή: μετά απο ένα φρέσκο σουλατσάρισμα ) στην Αρβανιτιά...

 ΜπαρδουνιΟτης