eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Χρυσός» στο 100μ. Στίβου στα «Παπαφλέσεια 2013» ο αθλητής της ΑΕΚ Ερμιονίδας Χρήστος Καλαμαράς.

Το προσεχές Σάββατο, στα  «Βενιζέλεια», «σφραγίζει» το εισιτήριο για την είσοδο  του στην Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100.
---------------------------------
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ ΗΛΙΑ ΚΑΤΣΑΒΕΛΑ
ΟΛΗ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...

Μια ακόμη πρωτιά χάρισε στην επαρχία μας, ο αθλητής στίβου της ΑΕΚ Ερμιονίδας, Χρήστος Καλαμαράς!

Στα «Παπαφλέσσεια 2013» που πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα, την 1η Ιουνίου, ο Θερμησιώτης αθλητής, μολονότι αγωνίστηκε κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες, κέρδισε την κούρσα των 100 μέτρων, ανέβηκε στο βάθρο, πήρε το χρυσό μετάλλιο και πλέον έχει το βλέμμα στραμμένο στα «Βενιζέλεια» που θα γίνουν το προσεχές Σάββατο με στόχο να «σφραγίσει» το εισιτήριο πρόκρισης στην Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100 για την διοργάνωση του «Μπρούνο Τζάουλι» στο Λονδίνο στις 20 Ιουνίου!

Ο πρωταθλητής στίβου, Χρήστος Καλαμαράς, μίλησε στο «Εικονοσκόπιο» τονίζοντας πως.....

......... «η βροχή και η χαμηλή θερμοκρασία που επικρατούσε κατά την διάρκεια των αγώνων, δεν μου επέτρεψαν να κάνω καλύτερο χρόνο από το 10΄.66, είμαι ωστόσο ικανοποιημένος από την πρωτιά διότι με φέρνει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου μου που δεν είναι άλλος από την πρόκρισή μου στην Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας για την διοργάνωση «Μπρούνο Τζάουλι» που θα γίνει στο Λονδίνο» μας είπε ο γνωστός αθλητής και πρόσθεσε:
...........................................
Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες του προσεχούς Σαββάτου θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΤ-1.


Ηλίας Κατσάβελας:  «Συγχαίρω τον Αθλητή της ΑΕΚ Ερμιονίδας και Θερμησιώτη Χρήστο Καλαμαρά».

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Θερμησίας κ. Ηλίας Κατσάβελας, αναφέρθηκε στο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο Χρήστος Καλαμαράς στο Διεθνές Μίτινγκ στίβου «Παπαφλέσσεια 2013» και σε δήλωσή του στο Εικονοσκόπιο,σχολίασε: “Είναι μια ακόμη διάκριση που μας χαρίζει . Θέλω να συγχαρώ τον αθλητή της ΑΕΚ Ερμιονίδας και Θερμησιώτη Χρήστο Καλαμαρά. Η πρώτη θέση στο βάθρο και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε, αποδεικνύουν  ότι εκτός από ένα αυθεντικό ταλέντο του στίβου, είναι ένας αθλητής που προπονείται και προετοιμάζεται πολύ σκληρά για να γίνεται καλύτερος. Οι διακρίσεις του είναι η επιβράβευση αυτών των προσπαθειών. Είμαστε στο πλευρό του και είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους που έχει βάλει για τις επόμενες διοργανώσεις, έτσι ώστε να καμαρώσουμε, βλέποντας ένα δικό μας παιδί, να φοράει τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας.  Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο, στην Οικογένεια του και στο προπονητή του κ. Περικλή Χατζηαναστασιάδη”.