eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΟΥ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ 
Η υπεύθυνη και αποφασιστική στάση του ΠΑΣΟΚ στα κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και κοινωνικά δρώμενα για την ανάσχεση αρνητικών εξελίξεων και την ενίσχυση των θετικών παρεμβάσεων, επαναβεβαιώθηκε στη σημερινή δεύτερη συνεδρίαση του Συντονιστικού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, υπό την Προεδρεία του Γραμματέα της Κ.Ο. Γιάννη Μανιάτη.
Κατά τη συνεδρίαση, σημειώθηκε η καταψήφιση του άρθρου19 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ναυτιλίας...
.. για το οποίο ενώ ο Υπουργός Κ. Μουσουρούλης είχε συμφωνήσει την αναδιαμόρφωσή του ξεκίνησε την ψηφοφορία χωρίς να το πράξει, με αποτέλεσμα να το καταψηφίσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Θετική πολιτική παρέμβαση κρίθηκε και η άμεση αντίδραση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στη θέσπιση θέσεων αναπληρωτών Υπουργών, τη στιγμή που εκκρεμούν κατά πολύ σοβαρότερα ζητήματα, καθώς και το πάγωμα της ρύθμισης του Υπουργείου Ανάπτυξης για το άνοιγμα των καταστημάτων και τις Κυριακές.
Σχολιάστηκε ως αθλιότητα και ντροπή να επιδιώκεται ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης με ψευτοδιλήμματα σχετικά με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, κάτι που αποτελεί κανιβαλισμό σε βάρος των ανέργων της χώρας, ενώ υπογραμμίστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ζήτησε την προστασία των θυμάτων μεταναστών της Μανωλάδας.
Κατά τα άλλα προγραμματίστηκε η κοινοβουλευτική δραστηριότητα της εβδομάδας που άρχισε, με διακριτή την παρουσία του ΠΑΣΟΚ τόσο στην αυριανή επερώτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις, όσο και στον τομέα του νομοθετικού έργου και κυρίως του νομοσχεδίου σκούπα που θα κατατεθεί την ερχόμενη Πέμπτη.