eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

''ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΛΟ: Η λύση τελικά θα έρθει μετά από συλλογική προσπάθεια''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Αναβάλου δημιούργησαν μια σειρά ερωτηματικών για την πορεία του έργου. Οι συνεχείς δηλώσεις για τον Ανάβαλο έχουν φέρει την απόλυτη σύγχυση και κανένας πλέον δεν αισιοδοξεί ότι αυτό το έργο που χρησιμοποιήθηκε τόσες φορές για επικοινωνιακό τέχνασμα θα υλοποιηθεί.      
  Επειδή όμως βρισκόμαστε σε απόλυτο αδιέξοδο είναι η....
...... κατάλληλη ώρα τελικά να μας  λυθεί μια απορία: Πότε λέγανε την αλήθεια; Οταν έλεγαν ότι το  2013 θα ολοκληρωθεί το έργο; όταν μιλούσαν για επεκτάσεις του Αναβάλου προς Ερμιονίδα –Επίδαυρο ή τώρα που εκφράζουν τις ανησυχίες τους για το ίδιο έργο; Με δηλώσεις του τύπου: «Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε για την κατάθεση αίτησης διάλυσης εργολαβίας», «ότι το έργο βρίσκεται σε πλήρη στασιμότητα»,
 «Όλα πια έχουν δρομολογηθεί. Το 2011 είναι για την ιστορία της Αργολίδας το έτος των μεγάλων αναπτυξιακών αποφάσεων. Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, παρά τις περικοπές που γίνονται σε αναπτυξιακά προγράμματα όλης της χώρας, το έργο του Αναβάλου  προχωρά,σύμφωνα με την δέσμευση του Πρωθυπουργού, Γεώργιου Παπανδρέου», «ξεκινούν επιτέλους οι εργασίες».κ.α.
   Τελικά μήπως οι βουλευτές του Νομού μας πρέπει να λειτουργήσουν διαφορετικά σε ότι αφορά την προάσπιση των συμφερόντων του Νομού στα μεγάλα προβλήματα;
Είναι ξεκάθαρο ότι οι βουλευτές δεν έχουν πλέον καμιά δικαιολογία για ότι χάνετε για το Νομό μας. Αντί  λοιπόν να αναλώνουν το χρόνο τους επικίνδυνα με προσωπικές ανακοινώσεις, ας πάμε σε μια κοινή συμφωνία –συνάντηση, όλων των εμπλεκόμενων φορέων  προκειμένου  να βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα για την Αργολίδα  που λέγεται Ανάβαλος.
Η εποχή των κατόπιν προσωπικών μου ενεργειών έχει τελειώσει !!!!!
  Εμείς οι νέοι άνθρωποι ζητούμε ένα Νομό που θα λειτουργήσει  συλλογικά,  οργανωμένα και με υπευθυνότητα για τα μεγάλα ζητήματα και το μέλλον του τόπου μας.



                       ΣΙΔΕΡΗΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ  ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ