eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 21 Απριλίου 2013

'' Μουσική βραδιά στο Γ.Ε.Λ. Κρανιδίου με την μεγάλη καλλιτέχνιδα Σοφία Βόσσου να μαγεύει το κοινό ''

"Η Σοφία Βόσσου έφερε την "Άνοιξη"στο Κρανίδι!"
"Η Ερμιονίδα είναι μια από τις πιο όμορφες περιοχές που έχω επισκεφτεί" δήλωσε στο eikonoskopionews η γνωστή καλλιτέχνιδα που κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού μαζί με τον Δημήτρη Παραρά.

Ρεπορτάζ για το eikonoskopionews: Μίλτος Ιωαννίδης

Ήταν μια μουσική βραδιά που είχε έναν ιερό και φιλανθρωπικό σκοπό: Να βοηθηθούν για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη.
Σε αυτό το ταξίδι στις νότες, η Σοφία Βόσσου "μάγεψε" το κοινό με την ζεστή φωνή της και την σκηνική της παρουσία κερδίζοντας το θερμό και από καρδιάς χειροκρότημα όλων όσων παραβρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (20/4) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γ.Ε.Λ. Κρανιδίου.
Απλή, προσιτή και εξαιρετικά ταλαντούχα ερμηνεύτρια, η Σοφία Βόσσου, τραγούδησε δικές της επιτυχίες (όπως το "δε μετανιώνω", την "άνοιξη" , ''το φιλαράκι'' κοκ) καθώς και κάποια από τα σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια της Ελληνικής μουσικής σκηνής.
Μαζί με την Σοφία Βόσσου τραγούδησε και ο Κώστας Παραράς με τον οποίο συνέθεσαν ένα εξαιρετικό δίδυμο που απέσπασε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια μετά το τέλος της εκδήλωσης. "Ήταν και οι δυο τους καταπληκτικοί. Θυμηθήκαμε τις παλιές και αξέχαστες μπουάτ...." ήταν ένα από τα πολλά θετικά σχόλια που ακούσαμε από τον κόσμο που αποχωρούσε γεμάτος και με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο. Στις "θρυλικές" μπουάτ της Πλάκας άλλωστε, έκανε και τα πρώτα της βήματα η Σοφία Βόσσου στα μουσικά μας δρώμενα....

Η Συνέντευξη της Σοφίας Βόσσου στο eikonoskopionews

Το πρώτο πράγμα που ρωτήσαμε την Σοφία Βόσσου ήταν αν έχει επισκεφτεί την Ερμιονίδα. Η απάντησή της ήταν....αφοπλιστική: "Ασφαλώς! Είχα έρθει και στο παρελθόν στην Ερμιονίδα. Είναι μια από τις ωραιότερες περιοχές που έχω επισκεφτεί. Είναι υπέροχα!"
Παράλληλα η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε στην εκδήλωση που έγινε για......
........ φιλανθρωπικό σκοπό και δεν έκρυψε την αισιοδοξία της ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα  για την Χώρα μας και τους συνανθρώπους μας: "Εμείς οι Έλληνες, έχουμε επιβιώσει από πολλές κρίσεις παλιότερα και τα βγάλαμε πέρα. Αισιοδοξώ πως θα τα καταφέρουμε και αυτή την φορά. Θα ανακάμψουμε, αλλά πρέπει να είμαστε ενωμένοι να παλεύουμε για το κοινό καλό και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον". Αλλά ξέρετε κάτι; είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο πια η κρίση. Δεν είμαστε μόνο εμείς. Θα έλεγα πως είναι γενικό το κακό".

Το ξεχωριστό σημείο της βραδιάς ωστόσο ήταν η συγκίνηση της Σοφίας Βόσσου πάνω στην σκηνή, όταν τραγούδησε κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι. Την ρωτήσαμε γι αυτό. «Ήταν και είναι ο αγαπημένος μου συνθέτης. Ότι πιο όμορφο έχει περάσει από αυτή την Χώρα. Τον ευχαριστώ που υπήρξε» απάντησε..

Την μουσική βραδιά συνδιοργάνωσαν ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πορτοχελίου "Φάρος" και ο Πολιτιστικός Όμιλος Φούρνων.