eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 20 Απριλίου 2013

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΜΠΕΣΑΛΗ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΛΙΟΥΡΗΣ

Σήμερα αφιερώνει το τραγούδι με τα παρακάτω ο Γιώργος απο Μαδέρι σ΄ έναν ψευτοδημοσιογράφο με κάλπικο πτυχίο που μας τον βαφτίσανε μπεσαλή :

<<Ένας περίπατος στο πλακόστρωτο της Ερμιόνης φτάνει για να αντιληφθεί κανείς την τριτοκοσμική κατάσταση που μας έχουν φέρει έτουτοι εδώ οι άχρηστοι και ανίκανοι κηφήνες.
Το σκουπιδαριό , η βρώμα , οι γάτες , οι αρουραίοι , το <<γυφτιλίκι>> που επικρατεί στους δρόμους, στα στενά και στις κολώνες δεν έχει προηγούμενο.

Η Υγεία μας κινδινεύει επειδή δεν μαζεύουν τα σκουπίδια απ΄τους κάδους αυτοί απ΄τον Δήμο, κι αυτός ο Μπεσαλής Δημάρχου , αυτός ο καταξιωμένος <<σφαλιαροφάγος>> της κοινωνίας , αυτό το δολωματοφάγο λυγούρι, γράφει γι΄αυτό το πρωτοφανές κατάντημα με τα σκουπίδια και ρίχνει τις ευθύνες στους δημότες και στις Νοικοκυρές......
.........

Αυτός ο αθεόφοβος , αυτός ο ξεδιάντροπος που του φταίνε μέχρι και οι ιερείς μας, αυτό το Καραβόσκυλο του Δήμου έχει πάρει εντολές άνωθεν για να ρίξει τις ευθύνες που έχει ο Δήμος για την καθαριότητα στις Ερμιονίτισσες Νοικοκυρές.

Έχει τα μούτρα κιόλας αυτό το Καραβόσκυλο του Δήμου , αυτό το ροδοκουβαλοφόρο λυγούρι , να σχολιάζει τις νοικοκυρές της Ερμιόνης με ειρωνεία οτι είναι και χριστιανές.
Αυτός απ΄την άλλη συνεχίζει να αρνείται, συνεχίζει να μην πηγαίνει στην σχολή γονέων του Πατέρα Δημήτριου σαν χριστιανός γονιός!

Αυτή την δυσοσμία που εισπνέουμε καθημερινώς εδώ και δυο μήνες έξω απο την πόρτα του σπιτιού μας , σε ξεχειλισμένους κάδους , χύμα μεσα στους δρόμους , απορώ  πως ακόμα δεν του δώσανε εντολή να την βαφτίσει Προβοκάτσια.

Πίνοντας λοιπόν σήμερα το καφεδάκι μας στο λιμάνι αντί να δούμε το σκουπιδιάρικο του Δήμου να μαζεύει τα σκουπίδια (όπως έχει υποχρέωση) , σκάζει μύτη αρόδου απο τα καφενεία ο εντεταλμένος Μπεσαλής Δημάρχου.

Στην αρχή απο μακριά τον περάσαμε για ρακοσυλλέκτη.
Αντί λοιπόν να κρατάει στα χέρια του τον κασμά του εθελοντή και να μαζέψει όλα τα σκουπίδια για να τα πάει στα λιόσια και να μας απαλλάξει απο αυτά, ο αθεόφοβος Μπεσαλής κρατούσε φωτογραφική μηχανή για να κάνει ρεπορταζ και να ρίξει τις ευθύνες στους δημότες.

Κι όμως συνεχίζει , δεν σταματάει εκεί ο Μπεσαλής δημάρχου!
Δίνει οδηγίες και κατευθύνσεις για πολιτισμό.
Αυτός λοιπόν ο απόφοιτος της έκτης δημοτικού , αυτός ο ερημίτης περιπατητής της Αυλώνας, αυτό το μόνιμο μπακούρι. 
Αυτός κυρίες και κύριοι μιλάει για πολιτισμένους πολίτες και για καθαριότητα και μόλις τον ζυγώσεις στο ένα μέτρο βρωμάει το στόμα του σκουπιδίλα, απο την αμασία!

Υ.Γ:Κι όμως, η τύχη σήμερα ήταν με το μέρος του Μπεσαλή!
Γλύτωσε απο θαύμα και οι νοικοκυρές δεν τον <<κρεμάσανε>> στο καρφί της κολώνας, σαν τσαμπί απο σκουπίδια.

 Ο Γιώργος απο Μαδέρι

καλή σας ακρόαση...

ΣΤΕΦΑΝΑ,ΣΤΕΦΑΝΟΧΑΡΤΙΑ,ΔΑΧΤΥΛΙΔ­ΙΑ ,ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ...
ΜΕ ΣΤΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΚΡΗ ΒΡΕΣ...