eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

''Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας με τη Γενική Πρόξενο Αθηνών-Πειραιώς της Τουρκίας''


Πραγματοποιήθηκε χθές το πρωί 12 Μαρτίου επίσκεψη της Γενικής Προξένου Αθηνών – Πειραιώς της Τουρκίας Nurtan Altunbaş στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.  Η Πρόξενος συναντήθηκε και συνομίλησε με.....
.... το Αντιπεριφεριαρχη Α.Χειβιδόπουλο για θέματα τουρισμού και επενδύσεων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Στα γραφεία της  Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας πραγματοποιήθηκε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Αναστάσιου Χειβιδόπουλου με τη Γενική Πρόξενο Αθηνών-Πειραιώς της Τουρκίας κυρία Nurdan Altuntas, η οποία συνοδευόταν από τη Γενική Διευθύντρια στην Ελλάδα των τουρκικών αερογραμμών TURKISH AIRLINES  κυρία Gulay Ozturk.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές ότι οι δύο χώρες συνδέονται με σχέσεις καλής γειτονίας και ότι υπάρχει κοινή επιθυμία για προώθηση των πολιτιστικών, εμπορικών, αθλητικών και οικονομικών ανταλλαγών.
Ειδικότερα ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χειβιδόπουλος επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την νέα της εκστρατεία προώθησης του πελοποννησιακού τουριστικού προϊόντος είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις και να προσελκύσει τόσο τους επισκέπτες από την Τουρκία όσο και να καλύψει μέσα από συνεργασίες τις ανάγκες  γενικότερα των επιβατών της TURKISH AIRLINES.
Επίσης προσκάλεσε την Γενική Πρόξενο καθώς και τη Γενική Διευθύντρια στην Ελλάδα της TURKISH AIRLINES, στην εμπορική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο στην Αργολίδα από το Επιμελητήριο Αργολίδας. Τέλος ανέλαβε τη διοργάνωση μίας ευρύτερης συνάντησης στην Τρίπολη όπου θα παρευρίσκονται ο Περιφερειάρχης κύριος Πέτρος Τατούλης και οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες  καθώς και οι αρμόδιοι ακόλουθοι της Τουρκικής Πρεσβείας, με σκοπό τη σύσφιγξη των σχέσεων και την εδραίωση νέων συνεργασιών σε συγκεκριμένους τομείς και με λεπτομερή προγραμματισμό. Τόνισε δε ότι σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ο ίδιος θα υποστηρίξει κάθε τοπικό φορέα που θα προβεί σε ενέργειες συνεργασίας με την Τουρκία αλλά ότι και σε περιφερειακό επίπεδο θα προωθήσει την πραγματοποίηση αδελφοποίησης και ανταλλαγών με αντίστοιχες περιοχές της γειτονικής χώρας. 

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ