eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Απάντηση του Τάσου Χειβιδόπουλου στο ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της Ενημέρωσης Πελοποννήσου με τίτλο «


Απάντηση στο ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της Ενημέρωσης Πελοποννήσου με τίτλο «Χειβιδόπουλος και Καμιζής, πέταξαν τον Σφυρή έξω από την σύσκεψη για τα απορρίμματα…» 


Για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων που ενδεχομένως σχηματιστούν από τους αναγνώστες του ρεπορτάζ κρίνεται σκόπιμο να αναφερθούν τα εξής:
Στην κλειστή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα για το θέμα των απορριμμάτων της Ερμιονίδας και η οποία ακολούθησε μιας ευρείας
σύσκεψης που έλαβε χώρα εχθές, ήταν προσκεκλημένοι μόνο ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Καμιζής εκ της θεσμικής του ιδιότητας και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Παπαηλιού εκ της υπηρεσιακής του ιδιότητας. Προφανώς για τον Αντιπεριφερειάρχη η παρουσία του κ. Σφυρή δεν αποτέλεσε πρόβλημα παρά το γεγονός ότι δεν είχε προσκληθεί. Είναι όμως παντελώς ανακριβής και παραπλανητικός ο τίτλος του ρεπορτάζ, γιατί ο κ. Σφυρής δεν εκδιώχθηκε από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, αλλά αποχώρησε αυτοβούλως μετά από φραστική αντιδικία που είχε με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας. Άλλωστε όσοι έχουν επισκεφθεί τον Αντιπεριφερειάρχη στο γραφείο του γνωρίζουν πολύ καλά ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν τον χαρακτηρίζουν.
Σε ότι έχει να κάνει με τις δηλώσεις του κ. Σφυρή όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί και αναφέρονται στην αποτελεσματικότητα και την ικανότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου να δώσει λύση σε ένα χρονίζον πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας χαρακτηρίζονται τουλάχιστον άδικες, καθότι η αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού αποτελεί δεδηλωμένα πρώτη προτεραιότητα για τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καταστεί με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας. Μέχρι τότε, όπως και σήμερα, θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την εξεύρεση των βέλτιστων δυνατών προσωρινών λύσεων οι οποίες θα εδράζονται στο τρίπτυχο: ασφάλεια του πολίτη, λιγότερη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος και διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση.