eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

''ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΥΔΡΑ-ΜΕΤΟΧΙΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ''

 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΡΜΙΟΝΗΣ - ΥΔΡΑΣ
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΙΖΗ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΥΔΡΑ - ΜΕΤΟΧΙ.
ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ;;;

Ο Δήμαρχος της Ύδρας, κύριος Άγγελος Κοτρώνης , ήρθε στην προηγούμενη συνεδρίαση του Λιμενικού ταμείου με ήρεμο ύφος , διαλλακτικός και συνεργάσιμος..Αν καταλάβαμε καλά , οι διοικούντες του Δήμου Ερμιονίδας προφανώς δεν του φέρθηκαν φιλόξενα , ούτε και η συνάντηση έγινε σε κλίμα συνεργασίας ανάμεσα σε Ύδρα και Ερμιόνη...Απ΄ότι όλοι διαπιστώσαμε κάποιοι πυροδότησαν με τις απόψεις τους το κλίμα και ανάγκασαν τον δήμαρχο Ύδρας να αποχωρήσει απο την αίθουσα.
Πάντως κύριε Καμιζή καλό θα είναι να έχετε σε προτεραιότητααυτό το θέμα και να συνεργαστείτε με την διοίκηση της Ύδρας γιατί ο κύριος Κοτρώνης είναι πολύ ικανός Δήμαρχος κι απ΄ότι έχει δείξει δεν μένει στα λόγια , προχωράει σε έργα!
Το ζήτημα και το ερώτημα που προκύπτει είναι το τι κάνετε εσείς κύριε Δήμαρχε Δημήτρη Καμιζή γι΄αυτό το θέμα, γιατί οι Ερμιονίτες βράζουν και τα συμφέροντα της Ερμιόνης ενδεχομένως να θίγούν πολύ περισσότερο στο μέλλον..

Οι ερμιονίτες ήδη φωνάζουν και ζητούν να υπάρχει επικοινωνία και δρομολόγιο προς την Ύδρα και απο το λιμάνι της Ερμιόνης!
Οι Ερμιονίτες δεν συγχωράνε αν δεν τους κάνει τα χατίρια ο Δήμαρχος τους.
Οι Ερμιονίτες θέλουν συνεργασία με τους δημότες της Ύδρας ΚΎΡΙΕ ΚΑΜΙΖΗ , όπως είχαν απο τα παλιά τα χρόνια ...
Αν δεν το διαχειριστείτε σωστά και σε κλίμα συνεργασίας το όλο ζήτημα  κύριε Δήμαρχε Ερμιονίδας οι αντιδράσεις των Ερμιονιτών ενδεχομένως να είναι ανεξέλεγκτες!
Εμείς σας το ξαναλέμε, έχετε το νού σας γιατί ο Δήμαρχος Ύδρας Άγγελος Κοτρώνης όταν θέλει κάτι το καταφέρνει,  χωρίς λόγια και παραιτήσεις!

  ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΡΜΙΟΝΗΣ - ΥΔΡΑΣ

 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ...