eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

Παραιτήθηκα - Λάκης Παπαδόπουλος & Μανώλης Μητσιάς


Σήμερα αφιερώνει ο Κώστας απο Διδυμα:

Αγωνιστικές παραιτήσεις , μούφα βίντεο Δεματοποιητή και επίδειξη φακέλων με ολοκληρωμένες μελέτες για το σκουπίδι στην ΠΕΔ ,  Εμπρησμοί  , έκτακτα συμβούλια , διαβήματα,τηλεφωνημάτα και διαδηλώσεις (τύπου Δ.Ο.Υ Κρανιδίου) στην Αντιπεριφέρεια Αργολίδας και μέσα σ΄ όλα αυτά αταλάντευτος ο συνδυασμός της..
... Πατριωτικής Συμπαράταξης , ατάλαντευτη η δημοτική αρχή , αταλάντευτη η Ερμιονίδα κι όμως το χύμα σκουπίδι στέκει εκεί , ψηλά , στο Σταυρό Διδύμων χωρίς ταλαντεύσεις και χωρίς συμβιβασμούς.

Αυτή η μεγάλη αλλαγή που μας υπόσχονταν το 2010 ,αυτή η άλλη ποιότητα ζωής , η διαφορετική κουλτούρα , αυτό το ήθος , αυτή η διαφάνεια , αυτή η νομιμότητα , αυτή η φιλοσοφημένη στάση, αυτή η επαναστατική διάθεση , αυτός ο οργασμός των έργων , αυτή η αλλαγή σελίδας είναι στοιχεία χαραγμένα στη καρδιά μας , έχουν εισχωρήσει στη ψυχή μας και βλέπουμε την μεγάλη διαφορά καθημερινώς, σε σχέση με τα παλιότερα χρόνια.
Όλα αυτά συμπεριλαμβάνονται στο όραμα που έχει κλεισμένο στο συρτάρι του και ακόμα να το εφαρμόσει ο μεγάλος..

Κύριε Δήμαρχε μην παραιτηθείτε όπως προφανώς κι ενδεχομένως είπατε στο χθεσινό έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο. Συνεχίστε μέχρι τέλους. Εφαρμόστε αταλάντευτος το σχέδιο της προεκλογικής σας μελέτης , μεταφέρετε τον δεματοποιητή στον χώρο που είχατε απο παλιά χωροθετήσει , συνεχίστε να στείλετε τα σκουπίδια στα Λιόσια(όπως μας είχατε υποσχεθεί προεκλογικά και μετεκλογικά)...

 Κώστας απο Διδυμα

καλή σας ακρόαση...