eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠ΄ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ''

ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙ...συνέχεια.

 
Αναλογίζομαι τον πανικό που έχει η Δημοτική Κοινότητα Ερμιόνης για το θέμα αυτό.Συνεδριάζει το Λιμενικό Ταμείο Ερμιόνης,έρχονται και οι Υδραίοι με τον Δήμαρχο τους χωρίς κανένα έγγραφο ή στοιχείο που να ενισχύει το αίτημα τους,οι Ερμιονίτες αποφασίζουν για το τι συμφέρει την Ερμιόνη,καταφέρονται κατά των Υδραίων αλαλάζοντες και οι Υδραίοι τρέχουν να γλυτώσουν εγκαταλείποντες το αίτημα τους.

Η Τοπική Κοινότητα Θερμησίας δεν λαμβάνεται υπ’όψιν καίτοι το έργο του λιμανιού εκεί ανήκει.Απαίτηση να μην....
.... γίνει το λιμάνι στο Μετόχι γιατί θα ζημειωθεί το λιμάνι της Ερμιόνης.Δηλαδή να μην γίνει κανένα έργο ή βελτίωση στο λιμάνι της Ερμιόνης,του Πορτοχελίου ή της Κοιλάδας για να μην ζημειωθεί το λιμάνι του Ναυπλίου.

Το Λιμενικό Ταμείο δεν έχει καμιά αρμοδιότητα για την απόφαση που πήρε.Το αντιλαμβάνεται εκ των υστέρων ο Δήμος Ερμιονίδας και παίρνει άλλη απόφαση για το ίδιο θέμα.
Αστεία πράγματα που είναι για γέλια ή για κλάμματα; Εχει όμως και ο Δήμος αρμοδιότητα;Θα το δούμε στην επόμενη συνέχεια όταν θα δημοσιεύσω την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών 1071541/27/8/1999.
Σήμερα δημοσιεύω μια απόφαση του τέως Δήμου Ερμιόνης όπου θα αντιληφθήτε πως τοποθετήθηκαν οι  οι δημοτικοί σύμβουλοι τότε για θέμα φωτισμού του.







ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΝΙΚΟΣ ΜΕΛΛΟΣ