eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

''ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ


Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τους υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γ. Βρούτση και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Α. Μανιτάκη με θέμα την ανάγκη αναθεώρησης του σχεδιαζόμενου νέου οργανογράμματος των υπηρεσιών του ΣΕΠΕ.

Το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:


«Με την Αναφορά μου αυτή σας κοινοποιώ συνημμένως την έγγραφη διαμαρτυρία των  υπαλλήλων του ΣΕΠΕ που υπηρετούν στο Τμήμα Τεχνικής και Υγειονομικής Επιθεώρησης Αργολίδας ως προς την πρόταση του Υπουργείου για το νέο οργανόγραμμα των υπηρεσιών του Σώματος το οποίο προβλέπει τη δημιουργία νέου Τμήματος Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Νομών Αρκαδίας – Αργολίδας, χωρίς να προσδιορίζεται η έδρα του. Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι καταβάλλουν για 13 και πλέον χρόνια υπεράνθρωπες προσπάθειες με θετικό πρόσημο  στο ελεγκτικό τους έργο καλύπτοντας και τον μη όμορο νομό της Λακωνίας.

Σας καλώ να εξετάσετε τα συγκεκριμένα επιχειρήματα που αναφέρονται στη διαμαρτυρία και να τα σταθμίσετε στην λήψη των τελικών αποφάσεων, με την παραμονή της έδρας στην Αργολίδα και βεβαίως με την παροχή ελεγκτικού έργου και σε όποιον άλλο νομό της Περιφέρειας Πελοποννήσου η υπηρεσία αποφασίσει