eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

''Ευθύνη''

Αλλά ποια ευθύνη;

Γράφει ο Βασίλης Γκάτσος
«Την ευθύνη και την εποπτεία της λειτουργίας των χώρων εναπόθεσης των απορριμμάτων ή των χώρων μεταφόρτωσής τους, την ευθύνη και την επίβλεψη της λειτουργίας του δεματοποιητή στη θέση Σταυρός Διδύμων.»


Η ευθύνη και η εποπτεία είναι στα καθήκοντα του νέου Αντιδημάρχου. Προφανώς ήταν και στα καθήκοντα του αγαπητού Αντιδημάρχου.....

..... Αλλά κατά την Παράταξη την Πατριωτική και τον Δήμαρχο η ευθύνη και η εποπτεία είναι της Περιφέρειας και του ΦοΔΣΑ και ο δήμος μας μόνον παραδίδει τα απορρίμματά του (προφανώς χωρίς παραστατικά, αφού αυτά δεν τα έφερε κανένας ποτέ στη δημοσιότητα).

Τελικά έχει ή δεν έχει την ευθύνη ο Δήμος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος; Ή μήπως την έχει και δεν την έχει συγχρόνως;

Ποιος τώρα θα μιλήσει για το έργο του αγαπητού Αντιδημάρχου στον τομέα του επί δύο χρόνια; Ή  καλύτερα, το έργο της πλειοψηφίας του Δήμου μέσω του αγαπητού Αντιδημάρχου; Προφανώς ο ίδιος, ο Δήμαρχος και ο αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης από τη θεσμική τους θέση, φυσικά χωρίς να είναι και υποχρεωμένοι. Ο γράφων προσεχώς, ως δημότης και ψηφοφόρος του, έχοντας βέβαια υπ’ όψιν ότι η πολιτική ποιεί το εφικτό, ότι διαχειρίζεται την πραγματικότητα και ότι με την ψήφο δεν αναζητούμε Μεσσίες που θα αλλάξουν τον Δήμο.

Έρρωσθε,
Βασίλης Γκάτσος