eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΤΣΟΒΟΣ:ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΨΕΥΔΟΥΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΜΠΟΣΟΥ "

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

Δεν αποτελεί χαρακτηριστικό της παράταξής μας να ασχολούμαστε με κίτρινα δημοσιεύματα, όταν όμως αυτά έχουν την υπογραφή της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας "αλλαγή πορείας" και του Δ.Καμπόσου, ξεπερνούν τα όρια της φαυλότητας και φτάνουν στα όρια της πολιτικής αλητείας, είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε .
1) Εμείς θέλουμε οι πολίτες να πίνουν νερό σε τιμή που........ δεν θα περιλαμβάνει την προβολή του Δημάρχου, χατήρια και φιλοδωρήματα σε ημέτερους.
 2) Η καταγγελία μας για την μισθοδοσία μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.ΑΡ.Μ. αποτυχόντος συμβούλου (Ν.Κανέλλος) στοχεύει να καταδειχθεί η πάγια συμπεριφορά διοίκησης της δημοτικής πλειοψηφίας. Αυτό θα το κάνουμε συνέχεια έστω για να ντρέπονται κάποιοι.
3) Αντί απολογίας όμως προς τον κόσμο που έχει εξοργιστεί και ενώ γνωρίζετε πολύ καλά και εσείς και οι δημότες ποιος είναι ο Σωτήρης Κωτσοβός και την μη συμμετοχή του ποτέ και σε κανένα ΔΣ της ΔΕΥΑΡ, προσπαθείτε να πείσετε ψευδολογώντας για το αντίθετο.
   Προτιμώντας να ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα, γιατί δεν ρωτάτε καλύτερα το βασικό σας στέλεχος και μέχρι πρότινος αντιδήμαρχο σας κ Φώτη Κολεβέντη που είναι πλέον της 20ετίας μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ, για την ορθή ή όχι διαχείριση της τα προηγούμενα χρόνια.
4) Τη νομιμότητα της πρόσληψης των καλοπληρωμένων υποστηρικτών σας δεν την αμφισβητεί κανείς, όμως για την ηθική της κάθε τέτοιας πράξης, δεν θέλουμε να σας αναγκάσουμε να ψάχνετε στο λεξικό για την έννοια της λέξης.
5) Ο κατήφορος σας δεν έχει τέλος και δυστυχώς αυτό είναι μεγαλύτερο κακό για τον Δήμο μας. Αυτό πλέον είναι κοινή διαπίστωση και εμείς είμαστε εδώ να περισώσουμε τα συντρίμμια που θα αφήσετε φεύγοντας το 2014.
Η σοβαρότητα, η σωστή διαχείριση, η ηθική και το όραμα του Σ.Κωτσοβού και όλων των μελών της παράταξής μας ξέρετε ότι μπορούν να βγάλουν τον τόπο από το τέλμα που τον έχετε ρίξει και αυτό σας έχει πανικοβάλει.
Το μοναδικό ζητούμενο πλέον είναι να γράψετε και καμιά αλήθεια, γιατί για την ταμπακιέρα δεν ακούσαμε ποτέ και τίποτα.
                                                                                                                  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
                                                                                                                 ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ