eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ''ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΗΡΕΣ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!''

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ''

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

Δήμαρχε έπρεπε να κάνει προσφυγή για ασφαλιστικά η εταιρεία που θίγεται  εναντιον των κατοίκων του χωριού Λουκαίτι συν αυτώ και των ευαισθητοποιημέων περιοίκων κατοίκων:ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖΑ Ν01 ΚΑΙ Ν02 ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΗΜΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΠΛΕ ΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ .Εγώ ο οποίος συμμετείχα ενεργά στην όλη διαδικασία στον αγώνα-στις συσκέψεις των ανθρώπων(έξω που οι πιο πολλοί ήταν συγγενείς μου)και να τρέχουμε απο εδώ και απο εκεί να δούμε τι θα γίνει αποκόμισα τις χειρότερες εντυπώσεις.α)ΠΡΩΤΟΝ ποιος είσαι εσύ που πρόσβαλες τον δικηγόρον που είχαν βάλει οι πολίτες λεγοντάς του απευθύνοντας την ερώτηση :ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΟΥ. 

Και  παρόλα αυτά ο δικηγόρος έκανε την δουλειά του ενήργησε όπως έπρεπε να δικαιωθεί το χωριό'.Και το χωριό δικαιώθηκε και ίσως εσείς προσωπικά :ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ <ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ>. 

β)Δεύτερον βλέποντας την αφίσα που έχω σηκώσει σας ερωτώ???? Σας θυμίζει τίποτα??? κάτι ημερομηνίες άδεια εκδόσεως βολταικών πλάζαΝ01 ημερομηνία:31-1-2012.Αδεια εκδόσεως πλάζα Ν02 ημερομηνία:11-1-2012.Δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος κυρίου Τάσου Χειβιδόπουλου στο συμβούλιο που είχε θέμα τα Φωτοβολταικά να σας ξαναθυμίσω τα λόγια του:< τα ήξεραν στο δημαρχείο>. 

Και εσεις τί κάνατε δήμαρχε ??κουνάγατε τα χαρτιά άλλοι φταίνε εκτός απο εσας.Μήν αμφιβάλλετε ένα σωρό μάρτυρες.

γ)Τρίτον Εγώ όμως θέλω να μάθετε πώς η αφίσα βρέθηκε αυτή στα χέρια μου και τι ακουσα στην άτυπη  σύσκεψη της επιτροπής που δημιουργήσατε στο συμβούλιο του δήμου και η άτυπη σύσκεψη έγινε στο κοινοτικό γραφείο του Διδύμου με την λαμπρήν σας απουσία για να συντονίσει η επιτροπή τον περαιτέρω αγώνα. και σας πληροφορώ  οτι αυτή η αφίσα έφυγε απο το δημαρχείο και υποτιμά την νοημοσύνη μας που μια παράγραφος γράφει ότι η εταιρεία των φωτοβολταικών θα τροφοδοτήσει με τροφές τους τσοπάνηδες λόγω του ξερχερσώματος.    

Μάθετε όλοι σας ότι υπάρχουν πατριώτες σε αυτόν τον τόπον και ότι όλοι μας ενδιαφερόμαστε.
Εκτός  και εάν ξεχάσατε τα λόγια ενός πατριώτη μας που λέγεται<ΑΚΗΣ ΔΑΓΡΕΣ>.

Σταύρος.Α.Γεωργίου/ΠΕΙΡΑΙΑΣ.