eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

''Η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ''

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΥ
 
Θα θέλαμε να συγχαρούμε την διοίκηση και τους φιλάθλους του "Α.Ο. Μανδραϊκός" για την ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ πού επεφύλαξαν προς την ομάδα και τους φιλάθλους μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστήρια αξίζουν στον Πρόεδρο του "Α.Ο. Μανδραϊκός" κύριο Χρήστο Γιαλιά, αλλά και τον αδερφό του κύριο Στέλλιο Γιαλιά, στον οποίο ευχόμαστε και

χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή.
 Ο πρόεδρος η διοίκηση και οι παίκτες της Ένωσης Ερμιονίδας τονίζουν πως  η συγκεκριμένη φιλοξενία έδωσε απάντηση σε όσους κατά καιρούς έχουν αμφισβητήσει την φιλοξενία  των διοικούντων και των φιλάθλων του Μανδραϊκού.
 Η Ένωση Ερμιονίδας επιφυλάσσεται να ανταποδώσει την φιλοξενία στο μεταξύ μας αγώνα που θα γίνει στο Κρανίδι στα πλαίσια  του Β γύρου του  Πρωταθλήματος της Δ Εθνικής.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ερμιονίδας συγχαίρει τον διαιτητή κ. Αναστάσιο Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών καθώς και τους βοηθούς κ.κ. Γ. Κουντουρέλη και Νοτ.. Κουτσογιάννο επίσης του ίδιου συνδέσμου για την άριστη διαιτησία τους στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Α.Ο. Μανδραικός..
Ευχή όλων μας είναι να συνεχιστούν τέτοιας ποιότητας διαιτησίες και στο μέλλον, όχι μόνο για την ομάδα μας, αλλά για ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.