eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: ''ΣΤΡΩΣΤΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ''

''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ '' 
  ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:
Μας δουλέυετε; Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας;;;

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους 

  Παρακολουθώντας τις εξελίξεις της ΔΟΥ Κρανιδίου απο μακρυά(λόγω σοβαρών εξετάσεων όπως γνωρίζετε) μου έχουν δημιουργηθεί ορισμένες απορίες τις οποίες μόνο ο κος Δήμαρχος θα μπορούσε να μου τις λύσει.

Πρώτη απορία: 
Είναι αλήθεια ότι η μεταφορά της ΔΟΥ Κρανιδίου το γνωρίζατε απο τον Φεβρουάριο??.και απο τότε δεν κάνατε τίποτα:π.χ.Ενημέρωση κόσμου-Δυναμικές κινητοποιήσεις=Πρόσκληση να ερθουν όλοι οι βουλευτές της Αργολίδας στο Κρανίδι ,οι οποίοι θα αντιμετωπίζανε τον δήμοσιο λόγο του Λαού της Ερμιονίδας σε λαική συνέλαυση.

Κατάληψη η πρώτη σε εικοσιτετράωρη και εάν δεν γινότανε τίποτα= σε σαρανταόκταωρη και πάλι εάν δεν...
..... γινότανε τίποτα επάόριστον βέβαια με όλον τον κόσμο κινητοποιημένον(εργαζό μενουςκαι σωματεία).Γιατί δεν κάνατε τίποτα??.Δηλαδή θα ακολουθήσουμε πιστά/τυφλά :ότι θέλει η τρόικα και οι συνακολουθοί τους παίρνοντας φαλάγγι τον Δήμον Ερμιονίδας.

Δεύτερη απορία??
Είχατε συμβούλιο στον Δήμο παραμονή της κατάληψης και εσείς κε Δήμαρχε είχατε πάει στην Κώ για τριή μερη επίσκεψη να δείτε την Μαρίνα για να πάρετε ιδέες πως θα γίνει η Μαρίνα στο Πορτοχέλι??δηλαδή σε ένα σοβαρό πρόβλημα λείπατε!!!.Δεν μπορούσε να είχατε πάει ένα μήνα πιο πρίν να την βλέπατε την Μαρίνα της Κώ και με γιώτ εκει θα βλέπατε την κατασκευή της ώς προς την διαγωγή τηςώς προς την εξυπηρέτηση των γιώτς.Εσείς έπρεπε μετά το πέρας του συμβουλίου να κυρήξετε την κατάληψη της ΔΟΥ κρανιδίου και όλοι μαζί μέχρι που θα έκανε πίσω το υπουργείο.

Τι κάνατε?? Ενα τίποτα διότι επιστρέψατε απο την Κώ και επισκεφθήκατε τους καταληψίες και την ΔΟΥ όπου δηλώσατε:μια συγκεντροσούλα είναι!!!! 
Καλά το πανό δεν το είδατε που έγραφε με μεγάλα γράμματα:ΚΑΤΑΛΗΨΗ. Μας δουλέυετε; υποτιμάτε την νοημοσύνη μας και μετα πήγατε στον Δήμο να συζητήσετε με την αντιπολίτευση και να τους δώσετε το έγγραφο του υπουργείου που είχε ημερομηνία τον Αύγουστο:17/8/2012;

Αυτά τα πράγματα είναι μόνο για κλάματα.
Γι αυτό κινδυνέυουν και άλλες κρατικές υπηρεσίες του Δήμου μας να κλείσουν(Ηδη έχουνε κλείσει αρκετες επι τρόικας και τα μαντάτα είναι ασχημα) .Μάθατε τι άλλα ευτράπελα συνέβησαν απο τους επιλεγμένουσας: ο κύριος Κούστας του προτάθηκε να είναι και αυτός στην κατάληψη και απαντησε ό,τι δεν μπορεί να είναι γιατί αύριο έχει δικαστήριο (τα περιβόητα ασφαλιστικά για τον σκουπιδότοπο του δεματοποιητή)αφου όλοι γνωρίζαμε ότι τα δικαστήρια ήτανε σε απεργία.

Και ο κύριος σύμβουλος εκ Φουρνων...Παππάς. Νικ. ειχε επίσκεψη στη διαδήλωση και το βράδυ της ίδιας μέρας επισκεψη στο Γκάζι των Αθηνών σε νεολαιίστικες καφετέριες, πάντως το ψήφισμα της συγκέντρωσης στην πάνω πλατεία του Κρανιδίου την διάβασε χωρίς κανένα λάθος.

Με αυτά και μ΄ αυτά αν δεν τρίξετε τα δόντια κανένα πρόβλημα δεν θα λυθεί γιατί και ο δείκτης νοημοσύνης είναι αρκετά υψηλός και γνωρίζει τι γίνεται μην τον υποτιμάται.

Τελειώνοντας έχω δυό για την αντιπολίτευση και σε κάθε συμπατριώτη μας και συμπατριώτισσα:
Μήπως ήρθε ή ώρα που πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες με δυναμικές συγκεντρώσεις για να σταματήσουμε αυτήν την κατάσταση;;;


Σταύρος.Α.Γεωργίου/
ΠΕΙΡΑΙΑΣ.