eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

''ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΜΙΖΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ''

''Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΜΙΖΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ: ''
''ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ.... ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ''
  <<Σφραγίστηκε>> στην προχθεσινή έκτακτη συνάντηση στον δήμο η πρόταση που είχε κάνει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δ. Καμιζής εδώ, για δυναμική συμμετοχή και κατάληψη στην ΔΟΥ Ναυπλίου απο δημότες της Ερμιονίδας και η μεταφορά τους θα γίνει με πούλμαν που θα επιμεληθεί ο Δήμος(σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Δημάρχου στην συγκέντρωση εδώ).

Στην έκτακτη αυτή συνάντηση που σκοπό είχε να μην κλείσει η ΔΟΥ Κρανιδίου και πραγματοποιήθηκε  με πρωτοβουλία του κ. Καμιζή το Σάββατο, πάρθηκε η παραπάνω απόφαση παρουσία μεταξύ άλλων και ο Δημήτρης Σφυρής(πρ. Δημάρχου Κρανιδίου επικεφαλή της Μείζονος αντιπολίτευσης) και του Κώστας Σαντραβέλας (επικεφαλής της Ελάσσoνος αντιπολίτευσης).



Άρα με βάση την παραπάνω έκτακτη συνάντηση των: Δημήτρη Καμιζή, Δημήτρη Σφυρή και Κώστα Σατραβέλα, σήμερα το πρωί δημότες της Ερμιονίδας θα βρίσκονται(με πούλμαν) δυναμικά στο Ναύπλιο για την κατάληψη της Δ.Ο.Υ Ναυπλίου οπότε και θα υλοποιηθεί η πρόταση και παρέμβαση για δυναμική κατάληψη της ΔΟΥ Ναυπλίου που έκανε ο Δήμαρχος κ. Καμιζής την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στην πάνω πλατεία Κρανιδίου.
eikonoskopio news