eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ:''ΟΙ ΨΕΛΛΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ''

  ''ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ '' 

  ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

''Εκτος και εάν ο κ. Κούστας έχει τίποτα με τους πατριώτες και τις πατριώτισσες και θέλει να κρύψει κάτι.....πιθανόν την γκάφα του με τα σκουπίδια που τα έκανε θάλασσα.''

Γράφει ο αναγνώστης του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

 Διαβάζοντας απο το ιστολόγιο του κου Δημάρχου Ερμιονίδας για να μάθουμε νέα για την ΔΟΥ Κρανιδίου μου έκανε εντύπωση η συγκεκριμένη παρά γραφος:Επειδή κάποιοι χάνοντας τον στόχο τους ψελλίζουν κάτι για δήθεν καθυστερυμένη αντιδρασή μας στο κλείσιμο της ΔΟΥ Κρανιδίου......και τελειώνοντας το κείμενο παραθέτουν το γράμμα τις:08/12/2010 που είχε σταλεί στον τότε πρωθυπουργό, υποργόν οικονομικών,βουλευτές Αργολίδας και σε άλλους φορείς. Και εγώ λέω=ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ αν και είναι νωρίς:08/12/2010 διότι μπορεί να εκλεγείκατε Δήμαρχος Ερμιονίδας δεν εξασκείται τα καθηκοντά σας, διότι τα καθηκοντά σας αρχίζουν απο τις:01/01/2011.Απορία μου είναι?Πόσοι είναι αυτοί απο την συμπαράταξη που γνωρίζανε την αποστολή τέτοιου γράμματος.

 Φυσικά δεν ρωτώ και πόσοι ψηφοφόροι διότι σε όλες τις συγκεντρώσεις τις συμπαράταξης ουδέποτε αναφέρθηκε.......... τέτοιο θέμα για συζήτηση.

Η απορία μου συνεχίζεται πόσες φορές απο τότε μέχρι σήμερα σε γιορτές και  φιέστες τόσοι και τόσοι βουλευτές απο όλα τα κόμματα δεν πέρασαν απο το Κρανιδι???.Γιατί δεν ανοίγατε ένα δίαλογο μαζί τους να μπούν μέσα στο διάλογο και ο κόσμος???Η απορία μου συνεχίζεται αφού βλέπατε ότι τα πράγματα πηγαίνουν προς τα εκεί<ΟΤΙ Η ΔΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΦΕΥΓΕΙ>. Να είχαν ξεκινήσει σύσσωμες και δυναμικές κινητοποιήσεις.Τέλος πάντων τι ήταν αυτό που το φέρατε καθυστερημένα??Ηταν λάθος??ομολογήστε ότι πράγματι ήταν λάθος.ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΑΙ ΛΑΘΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΑΙ.Γι αυτό λοιπόν αφήστε τα ψελλίσματα και κοιτάχτε να ενημερώνετε τους πάντες και πρώτα-πρώτα τον λαό του Δήμου Ερμιονίδας που ζεί και παιδεύεται εδώ για να μπορεί να αγαντάρει τα μανιφέστα της Τρόικας και του ΔΝΤ και μήπως μπορέσουμε και σώσουμε άλλες υπηρεσίες που ετοιμάζονται να φύγουν.           

Η απορία μου συνεχίζεται, διάβασα απο το ιστολογιό σας κάτι που είχε γράψει ο κος Κούστας κάτι για συνοδοιπόρους θα απευθυνόμουνα απευθείας στον κον Κούστα αλλά αυτό είναι ευθύνη και του ιδιοκτήτη που έχει το ιστολόγιο σε τι γράφει ο καθένας γι΄αυτό σε αυτό το παιχνίδι των συνοδοιπόρων όπως ανεφέρεται στην περιγραφή συμπεριλαμβάνω και εσας κε Δήμαρχε και τον κον Κούστα.

 Εγραφε τις παρατηρήσεις τους ο κος Κούστας για το μπαχαλο του δεματοποιητή(για τα σκουπίδια που ξεχείλισε η ανεξέλεκτη χωματερή στον χώρο του δεματοποιητή)>οτι αυτό τον είχατε προβλέψει και τι τους συντοπιτες και τις συντοπιτισσεςην ευθύνη την έχουν οι προηγούμενοι ποι διοίκησαν τον δήμο .

Και στην λογική αυτή έχουν βρεί λίγους συνοδοιπόρους που τους ακολουθούν και καπηλεύωνται τους συντοπίτες και τις συντοπίτισσες τους φτιάχνοντας επιτροπές σφραγίδες και φερέφωνα(Συντονιστική Επιτροπή κατοίκων Διδύμων-Φούρνων).

 

Και έχουμε και λέμε: Πάνω απο όλα κε Δήμαρχε και κε Αντιδήμαρχε -ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ-.Γιατι η λέξη συνοδοιπόρος χρησιμοποιήθηκε την περίοδο του σαράντα και του πενήντα που εκτελεστήκανε κάτι μαχητές της Εθνικής Αντίστασης γιατί προβάλανε τα στήθια τους για αντίσταση κατα των γερμανών και στα φερεφωνά τους να ζήσουμε εμείς ελεύθεροι(Τι ειρωνία κινδυνεύουμε να ξανα υποδουλωθούμε πάλι απο τους γερμανούς.)

Επιπλέον αυτή η λέξης ξανακούστηκε με διεθνή απήχηση απο την χούντα την οποία είσαστε σε κάποια ηλικία που καταλαβαινατε τι γινότανε γύρω σας και σε αυτή την περίπτωση πάλι πατριώτες και πατριώτισσες την πληρώσανε την νύφη.

Εκτος και εάν ο κούστας έχει τίποτα με τους πατριώτες και τις πατριώτισσες και θέλει να κρύψει κάτι.....πιθανόν την γκάφα του με τα σκουπίδια που τα έκανε θάλασσα.

Εάν αυτό είναι το πρόβλημα :ας βάλει τον εργολάβο να δουλέψει τον δεματοποιητή όπως πρέπει γιατί μπροστά ήταν ο κος Κούστας που ο εργολάβος δήλωσε στο δικαστήριο όταν πήγαμε-ότι θέλει πενήνταμε εξήντα μέρες να το δεματοποιήσει:ΑΥΤΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ .Και τώρα έχει περάσει τόσο καιρός και το σκουπίδι πληθαίνει μέχρι που θα βγεί μέχρι το Κρανίδι.
 

Εάν δεν γνωρίζετε τίποτα απο τα παραπάνω ελάτε στούς Φούρνους κερνάμε καφέ και δωρεάν μάθηση.                 

                                    Σταυρος.Α.Γεωργίου/ΠΕΙΡΑΙΑΣ.