eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

''Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΝΙΑΤΗ''

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
"Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο βουλευτής Αργολίδας και γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης ζητά, εμμέσως πλην σαφώς, να τεθεί εκτός νόμου το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, ζητά να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

Τον ενόχλησαν πολύ οι αλήθειες που ειπώθηκαν από τους συναγωνιστές βουλευτές την Παρασκευή στο κοινοβούλιο, αλήθειες που βιώνει καθημερινά ο Ελληνικός Λαός και για τις οποίες ευθύνονται σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό τόσο ο ίδιος, όσο φυσικά και η παράταξή του. Άρχισε και τα γνωστά........

......... αόριστα παραμύθια περί απειλών που δέχεται γιατί επίσης τον ενόχλησε η αλήθεια που του είπε από το βήμα ο συναγωνιστής Χρ. Παπάς περί αντιδράσεων για το πρόσωπό του στην Αργολίδα. Νομίζει ο κ. βουλευτής ότι απευθύνεται σε άτομα περιορισμένης νοημοσύνης τους οποίους μπορεί να κοροϊδεύει με ένα γοητευτικό χαμόγελο, ένα χτύπημα στην πλάτη και με επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Στην ίδια συνέντευξη ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ να τον κάνουμε και «ήρωα» διότι επί των ημερών του ως υφυπουργού Ενέργειας «προχώρησαν καλά οι έρευνες για υδρογονάνθρακες». Σοβαρά κ. Μανιάτη; Τότε για πείτε μας γιατί η αμόλυβδη πλησιάζει τα 2ευρώ/λίτρο και σε λίγες μέρες θα κληθούμε να πληρώσουμε 1,5ευρώ/λίτρο για το πετρέλαιο θέρμανσης; Πήγαν καλά οι μελέτες και η προσπάθεια δύο ετών λέτε, των δικών σας δύο ετών σαν υφυπουργός. Καλά για ποιους; διότι για τον Ελληνικό Λαό σίγουρα όχι. Τα παραμύθια σας τελειώνουν κ. Μανιάτη και το νιώθετε κάθε μέρα πιο πολύ, αλλά είστε αμετανόητοι και συνεχίζετε να δουλεύετε τον κόσμο, όσο ακόμα νομίζετε ότι μπορείτε. Έχετε ψηφίσει και τα δύο μνημόνια που έδεσαν χειροπόδαρα την Πατρίδα μας και μην ξεχνάτε ότι απόρροια και της δίκης σας προσωπικής ψήφου είναι η αποψίλωση δομών και η συρρίκνωση υπηρεσιών που εκτελείται στην Αργολίδα. Κλείσιμο της ΔΟΥ Κρανιδίου, συρρίκνωση Νοσοκομείου Ναυπλίου, αναστολή των δρομολογίων του τραίνου στην Αργολίδα, τρομερές καθυστερήσεις στο έργο του Αναβάλου, κίνδυνος για λουκέτο στο ΚΕΜΧ, μηδενικές μεταθέσεις αστυνομικού προσωπικού στην Αργολίδα, 18 μήνες με το σαπιοκάραβο στο λιμάνι του Ναυπλίου, φιάσκο με το πρόγραμμα απονιτροποίησης των παραγωγών εσπεριδοειδών και «η λίστα» δεν έχει τελειωμό.


Για όλα αυτά εσείς δεν φέρετε καμία ευθύνη κ. βουλευτά, κ. τέως υφυπουργέ, κ. γραμματέα του ΠΑΣΟΚ; Σταματήστε το δούλεμα, σας πήραν είδηση πλέον κ. Μανιάτη. Όσα για τα περί «εκτός νόμου» απλά δείχνουν τον πανικό στον οποίο βρίσκεστε και μαζί το βάρος της ενοχής το οποίο φέρετε. Αυτά για την ώρα… "


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τ.Ο. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΥΛΗΣ