eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

''ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ 2-3''

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ   2-3

Την Κυριακή 14/10/2012 έγινε ο προγραμματισμένος αγώνας ποδοσφαίρου, μεταξύ των Παλαιμάχων Ερμιονίδας και Άρη Αιτωλικού.
Από πλευράς Ερμιονίδας, δεν παρουσιάσαμε την γιορταστική εικόνα που θα θέλαμε για δύο λόγους:

1. Υπήρξε ισχνή -απογοητευτική προσέλευση Παλαιμάχων (μόλις 11) και 2. Επιρέασε έντονα ο τραυματισμός του Κούλη που έφυγε για το Νοσοκομείο μετά από
μια πολύ άτυχη γι αυτόν στιγμή. Μέχρι αυτό το σημείο το σκορ ήταν 2-0. Την ενδεκάδα πλέον συμπλήρωσε ένας ...Πίου Πίου που βρέθηκε στο γήπεδο και οι πολύ καλά οργανωμένοι φιλοξενούμενοι στο Β΄ημίχρονο έκαναν την ανατροπή και κέρδισαν με 2-3.
Η ομάδα μας για ακόμη μιά φορά εφέτος προβλημάτισε με την παρουσία της και τις απουσίες της. Την ατμόσφαιρα ζέσταναν οι σύζυγοι και τα παιδιά των φιλοξενουμένων με την ζωηράδα τους και τα συνθήματα υπέρ του Αρη. Ήταν πραγματικά μια από τις καλύτερες αποστολές Παλαιμάχων που έχουν έλθει στην επαρχία μας. Μετά τον αγώνα προσφέραμε ένα μικρό δείπνο στην ταβέρνα
του Κούλη, στον οποίο όλοι ευχόμαστε γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του. Ευχαριστούμε τον ΄Αρη Αιτωλικού και ιδιαίτερα τον οργανωτή κύριο Κώστα Καστανά τον οποίο και παρακαλούμε να στείλει φωτογραφικό  υλικό.
Ευχαρριστούμε για την φιλοξενία.
    Χ. Κατσιάβελος