eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

"Άτυπη νίκη των ψαράδων της Ερμιόνης στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού λιμενικού ταμείου Ερμιονίδας - Στο κενό η πρόταση Νοταρά για να κλείσει η γλίστρα - Δεν κλείνει (όπως όλα δείχνουν) η "γλίστρα" στα Μανδράκια "

Αντιπαραθέσεις στην χθεσινή συνεδρίαση του Λιμενικού ταμείου... 
''Βαριά Κόντρα με πολιτικά μηνύματα μεταξύ Φλωρή και Γανώση...
Διαφώνησε στα ίσια ο Ιωσήφ Γανώσης με τις πρακτικές.''

 Στιγμιαίο ξέσπασμα του Ιωσήφ Γανώση ή ξεκινάει μια κόντρα δίχως τέλος ;;;


Ρεπορτάζ - επιμέλεια κειμένου eikonoskopionews
Υπέρ της θέσης που υποστήριξαν οι ψαράδες της Ερμιόνης τάχθηκαν (εμμέσως πλην σαφώς) στις τοποθετήσεις τους τα περισσότερα μέλη του δημοτικού λιμενικού ταμείου Ερμιονίδας όταν και τέθηκε προς συζήτηση η αίτηση του κ. Γιώργου Νοταρά (με την οποία ζητούσε να κλείσει η γλίστρα στα Μανδράκια) κατά την διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του ταμείου. 
Έγινε μια εκτενής  συζήτηση με τους κκ Νοταρά και Νόνη (ως πρόεδρος των ψαράδων) να εκθέτουν τα επιχειρήματα τους. Ακολούθως εξέφρασαν τις απόψεις τους οι (άμεσα) ενδιαφερόμενοι ψαράδες καθώς και πολίτες με την "πλάστιγγα να γέρνει" προς την πλευρά των ψαράδων και η πρόταση Νοταρά να χάνει έδαφος.
Για το θέμα-όπως προαναφέραμε- κλήθηκαν να λάβουν απόφαση τα μέλη του ΔΛΤΕ.
Τελικώς υπερψηφίστηκε η πρόταση του προεδρεύοντος την συνεδρίαση κου. Μανώλη Φλωρή. 

Δηλαδή να έρθει εκ νέου το θέμα προς συζήτηση (προκειμένου να ψηφιστεί το κλείσιμο η όχι της γλίστρας) αφού πρώτα λάβει σχετική απόφαση για το θέμα το συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Ερμιόνης ώστε να συνεκτιμηθούν αφενός μεν η απόφαση της κοινότητας και αφετέρου δε τα επιχειρήματα που εξέθεσαν ο κ. Νοταράς και ο κ. Νόνης στην τελική απόφαση που θα ληφθεί.Να σημειώσουμε ότι κατα την διάρκεια υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στους ψαράδες και στον κ. Νοταρά.
Ορισμένοι παρευρισκόμενοι μάλιστα απευθύνθηκαν με καταγγελτική διάθεση προς το πρόσωπο του κυρίου Νοταρά.

Η κόντρα Φλωρή-Γανώση

Ωστόσο η έντονη αντιπαράθεση που είχαν (κατά την διάρκεια του 3ου θέματος της ημερήσιας διάταξης και συνεχίστηκε καθ όλη την διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΛΤΕ) ο προεδρεύων της συνεδρίασης κ. Μανώλης Φλωρής με το μέλος κ. Ιωσήφ Γανώση έδωσε αφορμή για πολιτικά σχόλια καθώς ο κ. Γανώσης για πρώτη φορά έριξε ευθείες βολές και διαφώνησε στα ίσα με τις πολιτικές πρακτικές του δημάρχου Ερμιονίδας Δημήτρη Καμιζή.
Για όλες αυτές τις διαφωνίες (που ενδεχομένως είχε το τελευταίο διάστημα ο Ιωσήφ Γανώσης και αφορούν την πολιτική της δημοτικής ηγεσίας που εφαρμόζεται για την Ερμιόνη)<<ξέσπασε>> χθες στο πρόσωπο του α.α Προέδρου Μανώλη Φλωρή που αντικαθιστούσε τον πρόεδρο του ΔΛΤΕ Δημήτρη Καμιζή ο οποίος για ακόμα μια φορά ήταν απών απο τη συνεδρίαση. 
Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με αφορμή το 3ο θέμα και συνεχίστηκε κατα την διάρκεια. 
Μένει να δούμε αν ήταν ένα στιγμιαίο ξέσπασμα του Ιωσήφ Γανώση  η αν ξεκινάει ένας νέος <<πόλεμος>>  δίχως γυρισμό στους κόλπους και στους <<φίλους;>> της ΠΠΣΕ. 

 eikonoskopionews