eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

''ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ''


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ:

''Αφού μας είχατε υποσχεθεί ότι τον δεματοποιητή σε άλλο χώρο και τα σκουπίδια θα πηγαίνανε στα Λιόσια...

...Αρα άλλα μας λέγατε και άλλα είχατε στο μυαλό σας κάνοντας την ψήφο μας <ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ>.''

 Εσείς κε Δήμαρχε μαζί με την Πρόεδρο του Κρανιδίου μοιράζατε  προ σπέκτους για την ανακύκλωση!!!! 
Αργά το θυμηθήκατε.......

Γράφει ο αναγνώστης (μέλος της συντονιστικής Επιτροπής των κατοίκων για τα απορρίμματα της Ερμιονίδας) του Εικονοσκοπίου Σταύρος Γεωργίου απο τους Φούρνους

1)ΑΠΟΡΙΑ ΠΡΩΤΗ :Κύριε Δήμαρχε διαβάζοντας το έγγραφο που έχετε  στείλει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις υποδείξεις της που α φορά την εναπόθεσην των χύμα απορριμμάτων στον χώρον του δεμα τοποιητή που είναι χώρος για την αποθήκευση των δεμάτων <παραβι άζοντας τους περιβαλλοντικούς όρους λειτουργίας του χώρου,θέτον τας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και συμπηρώνω εγώ το 60%της επι φάνειας του χώρου του δεματοποιητή είναι χύμα σκουπίδι και το 40% της  επιφάνειας το καταλαμβάνουν τα δέματα.Και εσείς απαντάτε δεν είμαστε εμείς υπεύθυνοι (ενοείται ο δήμος και εσείς έχετε άδεια  μό νο εναπόθεσης)και υπεύθυνος είναι ο ΦΟΔΣΑ .
Ερώτηση γιατί? ο ΦΟΔ ΣΑ σας έχει στείλει έγγραφο που σας εφιστά την προσοχή μην ρίχνετε χύμα σκουπίδια είσται υπεύθυνοι και εσείς δεν αναφέραται τίπο τα σε κάποιο συμβούλιο του Δήμου.
Δεύτερη ερώτηση γιατί?? Αφού εσείς δεν είσαστε υπεύθυνοι για τον χώρο του δεματοποιητή:ΠΩΣ??? 
Εγκρίνατε τον χώρο του δεματοποιητή να γίνει και χώρος του ΚΔΑΥ -χώρος του κομποστοποιητή(Αφού μας είχατε υποσχεθεί ότι τον δεμα τοποιητή σε άλλο χώρο και τα σκουπίδια θα πηγαίνανε στα Λιόσια).
 Αρα άλλα μας λέγατε και άλλα είχατε στο μυαλό σας κάνοντας την ψήφο μας <ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ>
Και αυτό φαίνεται από την μεγάλη ευκαιρία που σας δόθηκε να τον ξεφορτωθείτε τον κύριο Δεματοποιητή και εκείνο το ιστορικό συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας τον μονιποιήσατε τηλεφωνικώς στον <ΣΤΑΥΡΟ ΔΔΙΔΥΜΑ> εγκρίνοντας την νέα περιβαντολλογική μελέτη: κοινώς ΜΠΕ.
Την οποία ψήφισαν οι παρευρισκόμενοι συμβουλοί σας. 
 2)ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ:Γράφετε και ξαναγράφετε για περιβόητη σύμβα ση, μάλλον έχετε ξεχάσει τι σας είχε υποδείξει το μέλος το τότε ΦΟΣ ΔΑ  κύριος Μήτσου Γεώργιος για την σχετική σύμβαση Και μάλιστα εδώ επεμβαίνει και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητος οποίος αναφέρει  για τον δεματοποιητή την απόφαση:222/2008 της :10Δεκεμβρίου2008 την έχει διαβάσει??? Ας κοιτάξει ποιοι την έχουν υπογράψει!!!. 
 3)ΑΠΟΡΙΑ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ: Εδώ θα έγραφα φιλολογικά < ο καπετάνιος έχει μείνει μόνος να σώσει το καράβι, το πλήρωμα τον εγκατέλειψε>.
Αυτό που είδα από το ιστολόγιο του Δήμου Ερμιονίδας
                                 Σελίς Ν02
ήτανε: ότι εσείς κε Δήμαρχε μαζί με την Πρόεδρο του Κρανιδίου μοιράζατε  προ σπέκτους για την ανακύκλωση!!!! Αργά το θυμηθήκατε.......
.......
Οταν όλοι οι εθελοντές είχαμε ξεκινήσει την ανακύκλωση γιατί εσείς και όλοι οι συμβουλοι του Δήμου Ερμιονίδας-και των Δημοτικών/Τοπικών κοινο τήτων δεν συμμετείχαν<παρόλο που είχε παρθεί απόφαση  Δημοτι κού  συμβουλίου στον Δήμο Ερμιονίδας να είναι μπροστάρηδες στήν κίνηση αυτή- πορεία προς τον λαό της Ερμιονίδας.Τι έγινε??ποιός την σαμποτάρησε την ανακύκλωση.Γνωρίζετε τι έλεγε και τι ρωτούσε ο κό σμος όταν έβλεπε το σκουπιδιάρικο να μαζεύει όλα τα ανακυκλώση μα μαζί τι είδους ανακύκλωση είναι αυτή??
Και πολύ σωστά που να ξέρει ο κάθε απλός πολίτης τι συμφωνίες έχετε κάνει με τον εργολάβο του δεματοποιητή στον ΣΤΑΥΡΟ-ΔΙΔΥΜΑ. 
Η ερωτησή μου  είναι γιατί παραμελήθηκε τόσο πολύ η ανακύκλωση σττην πηγή.Γιά μένα ο κός μος σας γύρισε την πλάτη κοινώς είναι:too late όπως λένε και οι Εγγλέ ζοι. 
 Κλείνοντας θέλω να σας ξαναεπαναλάβω το εξής: η απόδοση του δεματοποιητή είναι:7τόνοι την ώρα και εάν τον δουλεύατε δεν θα εί χατε φτάσει σε αυτό το μπάχαλο και στην απελπιστική λύση του πατή ματος των σκουπιδιών που ξεσηκώθηκε ο κόσμος. Γκέγκε??                                     
           Σταύρος.Α.Γεωργίου/ΦΟΥΡΝΟΙ