eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

''Το δημοψήφισμα στο Κρανίδι για τα νέα μέτρα του μνημονίου''

<<Συντριπτικό το ΟΧΙ στα νέα μέτρα απο τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες στην Ερμιονίδα>>
Φωτο-ρεπορτάζ για το Εικονοσκοπιο: Θωμάς Ι. Σκούρτης, Μίλτος Ιωαννίδης
Την περασμένη Κυριακή (23/9) το σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας και το εργατικό κέντρο Ναυπλίου διοργάνωσαν λαϊκό δημοψήφισμα για τα νέα μέτρα που σχεδιάζονται (απο την τρόικα το ΔΝΤ και την τρι-κομματική συγκυβέρνηση) τα οποία και πρόκειται να περάσουν απο τη Βουλή των Ελλήνων προς έγκριση.

To δημοψήφισμα έγινε σε αίθουσα του 1ου Δημοτικού σχολείου Κρανιδίου παρουσία του νέου δικηγόρου Γιώργου Ι. Γεωργόπουλου ενώ μέλη της διοίκησης του εργατικού κέντρου και του σωματείου συμπλήρωναν την σύνθεση της εφορευτικής επιτροπής.
 Συνολικά ψήφισαν 223 εργαζόμενοι και επαγγελματίες. 

Απο αυτούς οι 218 τάχθηκαν κατά των νέων μέτρων που είναι στα σκαριά, τρεις (3) ψήφισαν θετικά στα νέα μέτρα ενώ υπήρξαν και δυο (2) λευκά ψηφοδέλτια.



 


O αντιπρόεδρος του εργατικού κέντρου Ναυπλίου-Ερμιονίδας και πρόεδρος του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας Δήμιζας Κων/νος μίλησε στο eikonoskopionews τονίζοντας πως το δημοψήφισμα αυτό "αφορά τους πάντες και όχι μόνο τους ξενοδοχοϋπαλλήλους. 

Αφορά το σύνολο των εργαζομένων και των επαγγελματιών " είπε και πρόσθεσε:
"Mε όλα όσα έχουν ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια απο τους κυβερνώντες έχει δημιουργηθεί  πλέον πρόβλημα επιβίωσης στον κόσμο. Τώρα-και εν όψει των νέων σκληρότερων μέτρων-που έχουν στα σκαριά αποφασίσαμε να διοργανώσουμε αυτό το δημοψήφισμα σαν διαμαρτυρία."
Να τονισθεί ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα παραδοθεί στο εργατικό κέντρο και εν συνεχεία θα προωθηθεί στο Υπουργείο εργασίας καθώς και στους τρεις Βουλευτές Αργολίδας.

Φωτο-ρεπορτάζ για το Εικονοσκοπιο: 
Θωμάς Ι. Σκούρτης , Μίλτος Ιωαννίδης