eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...''

''ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...'' 

Η Διαθήκη - Μπιθικώτσης Γρηγόρης

Σήμερα αφιερώνει ο Νίκος Μ. ένα ζειμπέκικο που ερμηνεύει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης :


Νέα ήθη...
Αυτή την μεγάλη δωρεά του αείμνηστου Κώσταντίνου Δημότση του Έλληνα που ακόμα την επιθυμία του(να φτιαχτεί δηλαδή κλειστό γυμναστήριο και στο Κρανίδι) να την κάνει πράξη ο δήμος Ερμιονίδας

Αυτήν την μεγάλη δωρεά μας την μοστράρουν οι γνωστοί προφανώς κόλακες της <<αυλής>> του Δημάρχου ως έργο του Δήμου Ερμιονίδας...Προσπαθούν να μεταφρασουν τις ευχαριστίες που κάθε τόσο μας ανακοινώνουν, σε έργο του Δήμου Ερμιονίδας.

Κι όλα αυτά έχουν το θράσσος οι συνηθισμένοι της αυλής, να τα παρουσιάζουν μέσα απο το blog ενός αυτοαποκαλούμενου δημοσιογράφου με κάλπικο πτυχίο που σουλατσάρει με την άδεια του Δημάρχου μέσα στους διαδρόμους του Δήμου παραδίδοντας και στέλνοντας στο blog αυτουνού με το κάλπικο πτυχίο έγγραφα που αφορούν τον δήμο.

Και κάτι άλλο, 
Ας μην προσπαθούν ορισμένοι να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα γι΄αυτά τα Νταλαβέρια με τις οφσορ προσπαθώντας να χαμογελάσουν κάτω απο τα μουστάκια τους..

Αφού βλέπουν ότι όσο και να προσπαθούν το χαμόγελο δεν βγαίνει απ΄τα χείλη τους...Παρά τα τεχνητά - παραπληροφοριτικά αλληλογαργαλίσματα που κάνουνε.

Ας μην ανησυχούν, ας συνεχίσουν προς το παρόν τις τσιφτεντέλικες φιγούρες τους πάνω στα τραπέζια, ας χαμογελάσουν ελεύθερα τώρα κάτω απ΄τα μουστάκια τους.

Γιατί όταν θα έρθει η μεγάλη ώρα και αποκαλυφθούν τα τυχόν Νταλαβέρια με τις οφσόρ;;; Τότε εκεί Θα δείς... ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΦΤΕΝΤΕΛΙΑ !
 ΝΙΚΟΣ Μ.
καλή σας ακρόαση...