eikonoskopionews.blogspot.com

''H EIKONA EINAI TO ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΤΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ AΝΘΡΩΠΟΥ''


E-MAIL:eikonoskopionews@gmail.com



Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

''ΕΡΩΤΗΣΗ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔOY ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ''


 ''ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ''
Ερώτηση προς των Υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα, κατέθεσε ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ και Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, σχετικά με τη διατήρηση της λειτουργίας των ΔΟΥ Άργους και Κρανιδίου.

Ακολουθεί το αναλυτικό κείμενο της ερώτησης:

«Κύριε Υπουργέ επανήλθαν πρόσφατα στη δημοσιότητα πληροφορίες για την κατάργηση των ΔΟΥ Άργους και Κρανιδίου στο πλαίσιο ευρύτερης αναδιάρθρωσης...
...... των ΔΟΥ ολόκληρης της χώρας. Είναι προφανές ότι το κλείσιμο της ΔΟΥ Άργους, που εξυπηρετεί το μεγαλύτερο εμπορικό και πληθυσμιακό κέντρο του νομού θα δημιουργήσει σοβαρά εμπόδια στην εξυπηρέτηση των φορολογούμενων πολιτών, εξίσου προφανές είναι ότι η πιθανή παύση λειτουργίας της ΔΟΥ Κρανιδίου, που εξυπηρετεί την τουριστικά πιο ανεπτυγμένη περιοχή της Αργολίδας με το τεράστιο όμως μειονέκτημα της απόστασης άνω των 80 χλμ. από το Άργος και το Ναύπλιο, θα δημιουργήσει επίσης σοβαρά προβλήματα τόσο εξυπηρέτησης των φορολογούμενων όσο και στήριξης της επιχειρηματικής δραστηριότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της οικοδομής και όχι μόνο.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Ποιες είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με τη συνέχιση της λειτουργίας των δυο ΔΟΥ Άργους και Κρανιδίου, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των φορολογούμενων πολιτών όσο και η αναγκαστική υποβάθμιση γενικότερα παρερχόμενων υπηρεσιών του δημοσίου στη μεγαλύτερη πόλη του νομού και στην τουριστικά πιο ανεπτυγμένη περιοχή του».